Mijn iPhone hoesjes!

Mijn iPhone hoesjes!

1

Zoals je waarschijnlijk in mijn post over nieuwe iPhone accessoires hebt kunnen lezen ben ik nu in het bezit van een iPhone. Eerst moest ik er niks van weten omdat ik gewoon niet zoveel om telefoons geef maar nu ik hem heb ben ik helemaal verkocht aan de leuke hoesjes die er zijn te vinden.

Je mobiel voorzien van een leuke case is natuurlijk super tof en werkt bij mij zelfs een beetje verslavend. Ik had namelijk al een aantal hoesjes liggen maar sinds ik mijn iPhone nu heb, ben ik er nog meer gaan inslaan. Benieuwd naar mijn collectie op dit moment? Kijk mee!

3

In totaal heb ik nu 6 verschillende hoesjes maar daar blijft het vast en zeker niet bij. Ik heb er denk ik een nieuwe hobby bij om opzoek te gaan nog toffere hoesjes. Oeps!
4

♥ Sneeuwwitje heb ik gekocht via aliexpress.com. Dat is een chinese webshop waar je heel goedkoop allerlei verschillende producten kunt kopen. De hoesjes voor iPhone zijn daar heel goedkoop nog geen 2 dollar. Ik had dit hoesje met Sneeuwwitje erop al een aantal keren gezien op Weheartit en moest hem natuurlijk ook hebben.

♥ Het knal roze hoesje en het beige insteek hoesje komen van GSMpunt. Hier schreef ik een aantal dagen geleden een artikel over. Vooral de knal roze hard case van het merk Case-Mate vind ik heel erg tof. Hij is lekker opvallend en heel leuk voor de zomer.

♥ Nog een hoesje wat ik van aliexpress.com heb is deze met Victoria’s Secret logo. Deze is natuurlijk 100% nep en erg faal helaas. Het liefst wil ik de originele versie en hopelijk kom ik die nog tegen!!5

♥ Mijn grootste favoriet is het Look A Like hoesje van Marc by Marc Jacobs. Dit hoesje heb ik serieus al z’n 2 jaar op mijn kamer liggen te wachten tot hij eindelijk gebruikt kan worden. Hij is zo ontzettend leuk en ook nog is heel beschamend voor mijn iPhone. Hij komt van 24cases.

♥ Als laatste nog een favoriet en dat is het transparante hoesje gevuld met roze glitter en gouden sterretjes. Ik vind hem zo ontzettend leuk omdat het glitter natuurlijk beweegt in he hoesje en dat maakt het zo magisch!! Deze komt overigs ook van aliexpress.com.

6

4

Nu al vind ik het heel erg moeilijk om een keuze te maken welk hoesje ik om mijn mobiel wil en ik denk dat het de komende tijd alleen maar moeilijker gaat worden.
Welkom nieuwe verslaving! 

Welke vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram