Mijn interieur favorieten!

Mijn interieur favorieten!

Normaal gesproken duik ik een webshop in en zie ik gelijk 100 verschillende items die gelijk op mijn wishlist moeten. Maar op een of andere manier merk ik dat ik de laatste tijd maar weinig leuke dingen tegen kom waar ik echt heel blij van word en daarom duurde het weer even voor ik een nieuwe ‘interieur favorieten’ artikel voor je had!

Maar gelukkig heb ik toch wat items gevonden die ik echt geweldig vind en die helemaal passen om je interieur even een lekkere frisse voorjaarsmake-over te geven. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


MIjn grote favorieten uit het lijstje zijn absoluut de stoel nr. 2 in teddystof, de badmat van nr 3 en de geweldige glazen van Ikea nr 7. De Teddystof stoelen zijn al een tijdje populair en zien er gewoon niet alleen heerlijk uit om op te zitten, ze zijn ook echt een leuke eye-cather in een kamer. Ik heb ze al een tijdje op het oog en deze nieuwe variant van de Sostrene Grene is tot nu toe mijn favoriet. Ik vind hem geweldig maar ik moet wel eerst een goede plek bedenken waar deze stoel tot zijn recht komt.

Het is dat ik echt pas geleden een badmat heb gekocht voor in mijn nieuwe badkamer maar deze vrolijke badmat van H&M Home vind ik zo ontzettend leuk. Hij doet mij denken aan een veld met bloemen en voor komend voorjaar/zomer zou die zeker leuk staan in mijn badkamer. Ik zou het echt geweldig vinden als ze van deze kleuren en patroon een groot vloerkleed uitbrengen voor in de woonkamer.

Dan nog even de oh zo populaire Ikea glazen. Ze zijn de laatste tijd lastig te krijgen omdat ze gewoon ontzettend mooi zijn voor een hele aantrekkelijke prijs. De laatste keer dat ik een bezoekje bracht aan Ikea greep ik helaas mis, maar zie dat ze nu weer steeds vaker op voorraad zijn dus hoop ik ze snel een keertje te kopen!


Wat vind jij van bovenstaande items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram