Mijn INGLOT aankoopjes!

Mijn INGLOT aankoopjes!

inglot

Je kon het al lezen in mijn artikel over het persevent van INGLOT. Tijdens het event ontvingen we een leuke cadeaubon om te shoppen bij INGOT…

Omdat er die avond ook nog is 20% korting was op de collectie van INGLOT besloot ik om hem direct te gaan uitgeven. Ik had €50,- op de cadeaucard staan wat natuurlijk een ontzettend heerlijk bedrag is om te besteden bij een merk als INGLOT. Het heeft denk ik in totaal 1 uur gekost tot ik eindelijk had besloten wat ik mee naar huis ging nemen. Kijk mee naar mijn aankoopjs!

Freedom System – oogschaduw

ing2

Natuurlijk begon ik bij het kiezen van mooie oogschaduw kleuren voor in een Freedom System. Als ik aan INGLOT denk, denk ik ook direct aan de prachtige kleuren en de top kwaliteit. Ik koos 3 tinten uit in mooie oranje/zalm sferen. Ik ging voor nummer 407 – 09 -612.

ing3

ing4

Freedom System – BLUSH

ing5

Mijn eerste Blush aankoop van de INGLOT. Ik zag alle kleuren liggen en was direct verkocht. Ik hou van Blush, en de kleuren en pigment van de blushes van INGLOT zijn zo ongelofelijk mooi. Deze ging mee naar huis! Hij lijkt op de foto een beetje te oranje, maar in het echt is hij zalm roze/oranje!

ing6

ing7

AMC – Lip Gloss

ing8

Het kwam door mijn zus dat ik dit bijzondere exemplaar zag staan. De prachtige holografische glossjes van INGLOT trekken echt je aandacht. Er stonden enkele varianten maar volgens de verkoper was dit echt het praaltje. WAUW!

ing9

AMC – Lip Pencil

ing10

Van lipproducten heb je nooit genoeg en omdat ik met dit product van INGLOT nog niet bekend was besloot ik deze ook te kiezen. Het is een Lip Pencil die je zowel voor de omtrek van je lippen kunt gebruiken als een lipkleur.

ing11

Lip Gloss Drops

ing12

Als laatste ontvingen we in de Goodiebag nog een schattige mini glossje. Het is een klein bakje waar een onwijs zoet glossje in zit! Heel lief en vooral heel schattig om mee te nemen! Het gaat om de kleur Orangje 30.

ing13

Dit waren mijn gekozen spulletjes bij de INGLOT! Ik was in totaal €57 kwijt. Door de extra 20% korting die avond + nog de €50 cadeaucard heeft het mij uiteindelijk €7 gekost. Ik ben er ontzettend blij mee, de kleuren en de producten zijn precies waar ik van hou!

Wat vind jij van mijn geshopte spulletjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram