Mijn huidverzorging van dit moment!

Mijn huidverzorging van dit moment!

Je huid verzorgen doe je iedere dag ook wanneer je geen make-up draagt. Ik ben daarin heel streng voor mijzelf, iedere dag mijn gezicht goed reinigen en behandelen met verzorgende producten. Ik wissel als blogger vaak af met producten maar er zijn toch enkele producten die ik qua huidverzorging iedere dag gebruik.

Ik ben voorheen jaren trouw geweest aan de huidverzorging van Clinique maar merk ik nu dat ik neig naar nieuwe merken en daar reageert mijn huid ook goed en daar ben ik heel blij mee. Benieuwd welke dat op dit moment zijn? Kijk mee!

Sisley Black Rose Cream Mask

Dit product is al een aantal keren verschenen op mijn blog, het heerlijke black rose maskertje van Sisley. Dit vind ik echt een heerlijk product en ik merk dat hij zo ontzettend fijn is voor mijn huid. Ik gebruik hem ongeveer 1 keer in de week en ik zie het direct een boost geven aan mijn huis.

Philosophy Refreshing Eye Cream

Philosophy vind ik ook al jaren een heerlijk merk en deze producten hiervan zijn stuk voor stuk fijn in gebruik. De laatste dagen gebruik ik was proefjes om te ontdekken en een daarvan is de Refreshing Eye Cream. Ik slaap altijd erg goed maar ik word altijd wakker met ontzettende mooie ogen en wallen. Daarom gebruik ik iedere ochtend deze oog crème die zorgt dat mijn oogopslag frisser oogt.

Simple Hydrating Light Moisturiser

Sinds kort heb ik de huidverzorging van Simple ontdekt en ik ben er echt fan van geworden. De hydrating light moisturiser gebruik ik dagelijks na het wassen van mijn gezicht. Hij is ontzettend licht, zacht en trekt super snel in. Aan het product zit geen geur en dat vind ik s’ochtends altijd heel fijn.

Sisley Infusion Cream

Qua dagcrème producten gebruik ik op dit moment maar liefst 3 verschillende merken. Ik wissel eigenlijk een beetje af tussen deze 3. 1 hiervan is de heerlijke van Sisley uit dezelfde lijn als het masker. Deze is vrij duur en om er lekker lang mee te doen gebruik ik hem zuinig. Hij is heerlijk voor de huid, trekt lekker snel in en zit bomvol goede ingrediënten.

Yves Rocher Pure Camille

Om af te wisselen en vaak voor in de avond gebruik ik van Yves Rocher de crème uit de Pure Camille lijn. Deze crème is super zacht en heel rustgevend voor de huid. Ook deze trekt lekker snel in en heeft een neutrale zachte geur.

Simple Vital Day Cream

En als laatste de dagcrème van Simple. Deze is heel luchtig en helemaal geurloos. Ik gebruik hem bijna iedere dag wanneer ik geen Sisley gebruik. Ik vind hem heerlijk net als de andere producten van Simple en ga hem zeker opnieuw halen als dit potje op is.

Yves Rocher Pure Camille Cleanser & Toner

Een product die ik afgelopen tijd volop heb gebruikt en helaas bijna op is, is de cleanser en toner van Yves Rocher. Deze komt ook uit de Pure Camille lijn en is zo fijn om je huid mee te reinigen. Hij is super zacht en je haalt er heel gemakkelijk je make-up mee af. Hij geeft totaal geen irritaties aan de huis en heel een hele neutrale geur.


Wat gebruik jij op dit moment qua huidverzorging?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 19 september 2017 / 20:56

  Wat een mooie producten gebruik je zeg. Simple wil ik ook nog eens uitproberen. Ik test voor mijn eigen blog ook behoorlijk wat producten maar momenteel gebruik ik al een tijdje Dermalogica. Dat vind ik een geweldig merk.

 2. 19 september 2017 / 17:01

  Fijne producten! Ik gebruik tegenwoordig niet heel veel producten; micellair reinigingswater van Garnier, toner van LUSH, lipscrub van LUSH, crème van Benefit en een balsem.

 3. 19 september 2017 / 17:00

  Philosophy is een merk dat ik nog nooit heb geprobeerd, maar zo benieuwd naar! Vooral die peeling van hen lijkt mij top. Ik gebruik momenteel Lavera, Dr. Pierre Ricaud (de nachtcrème) en qua reinigen eigenlijk alles door elkaar heen.

 4. 19 september 2017 / 14:04

  Het klinken als prettige producten! Ik gebruik op het moment onder andere Estee Lauder en Clinique, maar wissel ook graag af!

  • 19 september 2017 / 15:40

   Estee Lauder vind ik echt een heel mooi merk. Zelf nog geen huidverzorging hiervan geprobeerd maar daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar! 🙂

 5. 19 september 2017 / 13:23

  Mooie producten gebruik je. Sisley kende ik nog niet

 6. 19 september 2017 / 10:56

  Erg fijn om te zien wat jij aan mooie en nieuwe huidverzorgingsproducten gebruikt 😉

 7. 19 september 2017 / 10:00

  Super mooie producten gebruik je. Mooie combinatie ook van budget en high-end! Het masker vind ik super interessant en goed klinken!

 8. 19 september 2017 / 09:36

  Leuk om te zien! Ik gebruik eigenlijk van alles en nog wat, bovendien probeer ik ook graag nieuwe dingen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram