Mijn huidverzorging op dit moment!

Mijn huidverzorging op dit moment!

h0

Het leek mij wel weer een leuk idee om een update te geven van de huidverzorging die ik op dit moment gebruik. Ik wissel niet vaak met huidverzorging en ik houd er helemaal niet van houd veel door elkaar de smeren, maar ook mijn huidje heeft het een en ander nodig en dat laat ik je graag zien.

De producten die ik op dit moment gebruik bevallen mij erg goed, ik moet zeggen dat mijn huid er beter uitziet dan ooit. Benieuwd naar welke producten Kijk mee!

Clinique 
Liquid Facial Soap & Clarifying Lotion 

De eerste huidverzorging die ik gebruikte vlak toen ik begon met make-up was van Clinique. Ik liet mijn huid meten om te kijken wat het beste bij mijn huid paste en daarna koos voor het bekende ‘stappenplan’ van Clinique. Heel lang heb ik de producten met goed effect gebruikt maar veranderde ik toch vanwege mijn blog naar andere merken. Sinds kort ben ik weer helemaal terug bij Clinique en gebruik ik de speciaal zeep en de lotion speciaal voor de droge/gemende huid.

De zeep is de eerste stap uit het hele stappenplan en is bedoelt om je huid mee te reinigen op een milde manier. Daarna gebruik ik stap 2, de lotion voor het weghalen van teveel aan dode huidcellen talg- en vuilrestjes weg. Vervolgend hoor je nog een stap drie te gebruiken om je huid te hydrateren maar hiervoor is mijn dagcrème voldoende.

h2

Hema Dagcrème
Voor de normale/gecombineerde huid

Om mijn huid te hydrateren gebruik ik een voedende dagcrème van de HEMA. Een tijdje geleden smeerde ik nog iedere dag een hele fijne crème van Lancaster op mijn huid maar voor de afwisseling ben ik deze van HEMA gaan proberen. Hij bevalt mij heel er goed, trekt lekker snel in en voelt heerlijk op mijn huid aan. Ik ben erg bespreken over de nieuwe huidverzorging van HEMA, de producten zijn fijn en de prijs is ook goed. Helaas kan ik hem niet blijven gebruiken, een nieuw merk staat namelijk te wachten om getest te worden!

h3

h6

Carmex Lip Balm

Ook het verzorgen van mijn lippen hoort iedere dag bij het verzorgen van mijn huid. Op dit moment gebruik ik de lip balm van Carmex. Door dat hij heerlijk vettig blijft en omdat de geur lekker scherp is vind ik hem ideaal voor deze tijd van het jaar. Daarnaast is hij ook geschikt voor andere droge plekjes op je huid.

h4

h5

Welkehuidverzorging gebruik jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram