Mijn H&M Home & Sissy-Boy Homeland favorieten!

Mijn H&M Home & Sissy-Boy Homeland favorieten!

Als je mijn blog al wat langere tijd bezoekt dan weet je dat ik in eens in de zoveel tijd een aantal van mijn favoriete home items deel die ik tegen kom in webshops. Ik ben gek op decoratie en het huis leuk maken en daarom neem ik ook geregeld een kijkje in een aantal leuke webshops.

Één van mijn favoriete webshops waar je terecht kunt voor home deco is de H&M. Hier is altijd wel wat leuks te vinden en de collectie veranderd ook super snel. Tegenwoordig verkoopt H&M Home zelfs een wat ‘luxere’ collectie en kun je er zelfs wat meubeltjes kopen. Vandaag heb ik dus weer een nieuwe lijst met favoriete decoratie items die regelrecht mijn wishlist op kunnen.


Ik heb dit keer ‘geshopt’ bij H&M Home & de Sissy-Boy Homeland die ook altijd geweldige items heeft. Benieuwd? Kijk mee!


Bovenstaande items zijn te vinden bij H&M Home & Sissy-Boy Homeland.

Wat vind jij van bovenstaande items?
Zit er ook wat leuks voor jouw tussen?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 12:42

  Ja, superleuk dat je ook decoratie en interieur deelt op je blog! Daar ben ik ook dol op 🙂 Veel van H&M ken ik al, maar Sissy Boy nog niet. Wat een leuke items hebben zij zeg ♥ Vooral die kerstster!

  • 31 oktober 2018 / 21:18

   Jaa ik deel regelmatig leuke decoratie of interieur dingetjes op mijn blog, vind ik super leuk! Fijn om te horen dat het je aanspreekt 😀

 2. 31 oktober 2018 / 10:27

  Die wreath en lamp zag ik pas ook liggen, twijfelde om ze mee te nemen. We krijgen de sleutels van ons huis in januari, dus dan moet het eerst weer zo lang de kast in haha. Ze blijven echter onwijs leuk 🙂

  • 31 oktober 2018 / 21:19

   Ohh Januari dat duurt niet heel lang mee, spannend 😀 Tegen die tijd zijn er natuurlijk ook weer heel veel nieuwe toffe items!

 3. 31 oktober 2018 / 06:55

  Wat een leuke items! Vooral de schelp theelepel vind ik heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram