9x Mijn H&M Home favorieten!

9x Mijn H&M Home favorieten!

H&M is natuurlijk de plek waar je vast en zeker wel regelmatig een kijkje neemt voor leuke fashionable items maar ook voor leuke woondecoratie ben je er aan het goede adres. H&M Home is de plek waar je terecht kunt voor heel veel leuke decoratie die erg hip zijn en toch lekker betaalbaar!

Ik neem zeker 1x per week wel een kijkje in de webshop om te kijken of er nieuwe spulletjes zijn en regelmatig maak ik dan een wishlist met items die ik heel erg leuk vind. Zo heb heb ik nu ook weer een lijstje voor jullie met 9 favorieten die ik tegen kwam bij H&M Home. Benieuwd? Kijk mee! 1. Rond jute vloerkleed 2. Juten opbergmand  3. kussensloop met print 4. kussenhoes donkergeel 5. kussenhoes met franje 6. gastendoekjes 7. vloerkleed van wolmix 8. metalen pannenonderzetter 9. hangende draadmanden

Wat vind jij van bovenstaande items?
Welke is je favoriet?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 1 maart 2019 / 14:32

  H&M home heeft echt te schattige items! Dit zijn gewoon allemaal dingen die ik sowieso wel zou willen hebben in mijn huis!

 2. 22 februari 2019 / 15:34

  Ik ga gelijk eens een kijkje nemen op de website van de H&M
  Fijn weekend meis en bedankt voor de in inspiratie

  • Laura Louise
   Auteur
   23 februari 2019 / 10:30

   Dankjewel! Jij ook een fijn weekend! 😀

 3. 21 februari 2019 / 16:14

  Ooh H&M Home heeft altijd top dingen. Zulke mooie interieurfrutsels voor prima prijsjes.

 4. 21 februari 2019 / 10:49

  Aah wat een toffe producten! Ik vind het kussen met de tekst wel echt heel leuk.

 5. 20 februari 2019 / 21:19

  Oeh, dat zijn zéker leuke dingen. Ik heb een H&M shopverbod nu hahaha, maar ik kan niet wachten om weer eens lekker rond te snuffelen 🙂

 6. 20 februari 2019 / 09:00

  Nummertje 9 heb ik al heel lang in mijn favorieten, maar nog geen flauw idee wat ik er mee zou kunnen doen. Ik heb geen leuk plekje om hem op te hangen helaas.

 7. 20 februari 2019 / 07:13

  Wat een leuke items! Vooral de opbergmand en het vloerkleed!

 8. 20 februari 2019 / 07:05

  Wat een leuke producten, zeg! Ik vind vooral de opbergmand en het kleedje erg leuk. Ik moet ook echt wat vaker een kijkje nemen bij H&M Home. Volgens mij hebben ze heel wat leuke spullen voor in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram