Mijn H&M HOME favorieten!

Mijn H&M HOME favorieten!

H&M Home verkoopt al jaren fantasische leuke interieur items en is daarom ook voor mij een grote favoriet om af en toe een kijkje je nemen en te zien wat er weer in mijn winkelmandje terecht komt. Tegenwoordig werkt H&M samen met een hoop mooie winkel en ook H&M HOME doet daaraan mee.

Naast hun eigen spullen zie je nu van verschillende mooie merken prachtige items voorbij komen. Hartstikke leuk maar ik moet je wel meegeven dat bij deze items wel een hoger prijskaartje vastzit dan je normaal bij de H&M gewend bent. Het is dan ook soms jammer als je wat leuk ziet en vervolgens er achterkomt dat het van een ander merk is die een stuk duurder is. Ieder geval ik heb een aantal mooie items gevonden in verschillende prijsklasse. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Nu in de zomer brand ik een stuk minder kaarsjes maar zodra het weer omslaat steek ik maar al te graag een kaarsje aan. Zo knus, zo gezellig en al helemaal als je het in een mooie glazen lantaarn hebt Ik vond windlicht van (nr.1) heel elegant omdat je hier een mooi smal kaarsjes in kunt branden. Niet alleen mooi om aan te steken maar als een item die altijd mooi in huis staat!

Het items van (nr.2) is iets waar ik al een tijdje naar opzoek ben. Dit zijn van die wandhangers voor kaarsen. Ontzettend stijlvolle, classy en prachtig om in een hal te hebben. Deze variant met goud en rotan heeft mijn hartje gestolen. Ik zou er zelf LED kaarsjes in zetten i.p.v een echte!

Hout & Rotan blijft nog even hip en ik kan er zelf ook geen genoeg van krijgen. Het zijn 2 materialen die ik prachtig vind en ook graag in huis heb. De klapstoeltjes (nr.6) en het houten bankje (nr.5) hebben een mooie taupe kleurige kleur en vind ik heel tof om in mijn huis te hebben. Altijd handig zo’n stoel die je er makkelijk bij pakt of ideaal om kleding op te hangen!

Als laatste nog even je aandacht voor de laatste wandlamp (nr.7). Ik vind hem werkelijk prachtig! Dit is zo classy en ook echt weer een item die prachtig staat in een hal of toilet! Ik heb hem erg hoog op mijn wishlist staan!


Wat vind jij van deze H&M Home items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram