Mijn H&M Home favorieten!

Mijn H&M Home favorieten!

H&M Home heeft steeds meer hele toffe interieur items. Van leuke decoratie gaan ze nu ook meer echte meubels verkopen en dat is heel tof om te zien. Ik heb ieder geval weer even lekker lopen rond snuffelen in de webshop van H&M Home en kwam een aantal geweldige items tegen die ik graag met je wil delen.

Ben je opzoek naar wat nieuwe leuke Eye-catchers in huis voor het najaar? Kijk dan snel verder of er iets voor je tussen zit!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Mijn favoriet uit het lijstje is het kussenhoesje met de print van de vrouw erop (nr.6). Het kussenhoesje is vind ik qua kleuren hele mooi gematcht en dit is zo’n item die je toevoegt aan je interieur en die al heel veel doet. Hij is ook nog is lekker betaalbaar!

Richting het najaar zie je weer veel warme kleuren en daar ben ik zelf helemaal gek op. Het is dan ook weer een must om je zomerse plaid aan te passen voor eentje die past bij het seizoen en mijn grote favoriet is dan de wollen plaid (nr.1) in de bruine tint. Hier zie ik mij tijdens frisse herfst dagen wel lekker onder liggen.

Bloemenprintjes kunnen soms goedkoop of juist te heftig lijken maar de bloemenprint van het leuke dekbedovertrek (nr.5) vind ik qua combinatie perfect. Als je deze combineert met een mooie rustige effe plaid over je bed heen, nog wat leuke kussentjes dan kom je de herfst op een bloemige manier zeker door.

Nog een leuk item dat ik tegenkwam in de webshop van H&M Home zijn deze schattige servetjes (nr.8). Hoe kan het dat deze servetten er zo schattig uitzien dat ze gewoon te zonde zijn om te gebruiken. Hoe leuk is het om deze op tafel te hebben liggen wanneer je samen met je vrienden lekker aan de thee zit met iets lekkers!

We zagen de afgelopen tijd al veel jutte vloerkleden voorbij komen maar een vierkanten variant had ik nog niet eerder gezien. Bij H&M Home verkopen ze een mooie variant die iedere ruimte een knusse sfeer geeft. Ik vind hem tof!


Wat vind jij van deze items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram