MIJN H&M HOME FAVORIETEN!

MIJN H&M HOME FAVORIETEN!

Helaas kunnen we nog niet lekker de stad in om te winkelen vanwege de lockdown, maar dat geeft natuurlijke redenen genoeg om lekker online alle leuke webshops bij langs te gaan naar toffe items. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik verheug mij ontzettend op het voorjaar.

En bij het voorjaar horen natuurlijke ook een aantal kleine veranderingen in huis. Wanneer het zover is ga lekker beginnen met de voorjaarsschoonmaak en des te leuker om je interieur een aantal kleine veranderingen te geven. Ik heb ieder geval al weer een aantal items op het oog die regelrecht op mijn wishlist staan. Wat vind jij? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Zoals je ziet ben ik een beetje in de zachte pastel kleuren gebleven en dat past perfect bij een voorjaarsjaar palette. Ik ben al even opzoek naar een nieuw lekker plaid voor op de bank en nu vond ik bij de H&M Home 2 kleuren die mij heel erg aanspreken, nr 1 en nr 6. Het lila kleurtje en het oud roze kleurtje vind ik beide prachtig!

Een badmat heb ik niet bepaald nodig omdat ik een hele fijne in de badkamer heb liggen, maar oh wat is deze variant nr. 3 een leukie! Ik vind de kleurencombinatie prachtig!

De stoelkussen nr. 3 heb ik gelijk besteld. Ik heb in mijn hal namelijk een houten bankje waar ik al 3 van dit soort kussentjes op had liggen. Ik heb ze een tijdje terug eraf gehaald omdat ik graag nieuwe wou. Nu zag ik bij H&M Home dezelfde kussens in de kleur beige en daar word ik heel blij van!

Bloempot nr. 5 heb ik thuis al staan in een gele kleur en ik ben er dol op. Ik zou ook heel graag deze crème kleurige aan mijn interieur willen toevoegen!


Wat vind jij van bovenstaande items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 10 januari 2022 / 12:58

    Wat een mooie kleuren! Ga hier zeker eens naar kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram