Mijn H&M Home favorieten!

Mijn H&M Home favorieten!

Lekker met mijn interieur in huis bezig zijn vind ik heerlijk om te doen en dat is vast geen nieuw verhaal voor je, want ik heb het heel vaak over inrichting, leuke hebbedingetjes voor in huis en noem maar op. Nu moet ik je wel eerlijk zeggen dat ik de afgelopen tijd vrij weinig nieuwe dingen voor in huis heb gekocht. Ik denk toch dat de Corona er enigszins wel wat mee te maken heeft omdat ik merk dat ik toch minder snel even lekker ging rondsnuffelen in winkels.

Maar natuurlijk bestaan er ook heel veel leuke webshops waar je ook lekker kunt rondsnuffelen en dat deed ik af en toe wel. Namelijk bij de H&M Home. H&M Home vind ik heerlijk, er zijn altijd wel items die mij aanspreken en vaak is de prijs ook nog goed te doen. Ik heb ieder geval weer even een lijstje met mijn favorieten voor je bij elkaar gezet. Kijk mee!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Het kan ook niet anders dat er weer rustige kleuren te vinden zijn op mijn wishlist. Ik heb een duidelijk stijl die bestaat uit neutrale kleuren met hier en daar wat gekkigheid. Mijn favoriet op het lijstje is de deurmat. Op dit moment heb ik een hele leuke ronde deurmat van de CASA die nog hartstikke goed is, maar deze variant van de H&M vind ik ook zo leuk. Dit is zo’n deurmat die je vaak op Pinterest voorbij ziet komen.

Het bloempotje met de bolletjes heb ik zelf al in het geel maar deze witte kleur lijkt mij zo mooi om op tafel te hebben staan met pioenrozen erin. Het potje zelf doet het ook heel goed zonder iets erin en dat maakt het ook een leuk item voor in huis.

Ik zoek al enige tijd iets van een mooi schilderij of poster voor in de hal. Ik heb al enige ideeen liggen maar ik blijf het moeilijk kiezen vinden. Nu vind ik de poster op nr. 7 ook erg mooi qua kleurpalet. In een houten lijstje denk ik dat hij het heel goed doet in mijn witte hal.


Wat vind jij van deze items?
Shop jij wel is bij de H&M Home?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 27 juni 2021 / 12:19

  Alles wat je hebt uitgekozen vind ik te gek! Wat een heerlijke kleurtjes en dat mandje… love it.

  • Laura Louise
   Auteur
   28 juni 2021 / 14:49

   Leuke items zijn het he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram