Mijn Herfst ‘Interieur’ to do list!

Mijn Herfst ‘Interieur’ to do list!

Je hebt vast wel een keertje en ‘To Do’ list gemaakt voor de vakantie waarin je zoveel mogelijk leuke activiteiten wilt gaan doen. Nu heb ik zelf een kleine mini vakantie en die wil ik benutten met kleine aanpassingen in huis!

Ik heb vooral beneden veel qua styling gedaan en dat wil ik toch ook op de bovenverdieping wat meer aanpakken. Er zijn wat kleine aanpassingen die ik dan ook de komende tijd wil doen!


Nieuwe verlichting!

Mooie verlichting vind ik heel waardevol in huis. Het maakt een ruimte een stuk gezelliger en sfeervol. Nu heb ik al aardig wat mooie lampen in huis hangen, toch ontbreken er op de bovenverdieping nog 2 mooie hanglampen. Ik wil heel graag op de overloop een mooie Eye-catcher hangen die je dan gelijk ziet als je de trap op komt.

Ook op de kledingkamer wil ik nog een nieuwe lamp. Er hangt nu namelijk nog steeds een plafondaire die we tijdens de verbouwing gebruikten als ‘snelle’ verlichting. Hoogtijd om daar verandering in te brengen en een mooie nieuwe lamp te gaan zoeken. Ook voor deze ruimte wil ik graag een stijlvolle lamp die natuurlijk voldoende licht geeft om s’ochtends je kleding uit te zoeken maar ook sfeervol stijlvol staat.

Bron

Nieuwe raambekleding

Ook ben ik hartstikke toe aan nieuwe kraambekleding in de kledingkamer. Ik heb er nu een rolgordijn hangen die we van de vorige bewoners hebben overgenomen. Hartstikke handig aangezien het raam qua afmetingen veel te groot is en er voor dit raam geen ‘standaard’ bekleding in de winkel te koop is. Toch is het echt een rot ding geworden want er hoeft maar een zuchtje wind langs te waaien en hij komt met noodgang naar beneden. We moeten dan ook opzoek naar rolgordijnen op maat.

Voorop staat natuurijk dat het ook veel privacy aan de kamer moet geven. Het is toch de kamer waar je je omkleed en iets voor het raam is dan ook echt een must. Rolgordijnen zijn nog steeds populair. Welke kleur of print je ook wilt, het is verkrijgbaar. Om het helemaal hi-tech te maken heb je ook elektrische rolgordijnen die je met behulp van een app automatisch kunt bedienen. Zo kun je lekker vanaf de bank je juiste lichtinval creëren in de ruimte. Ik hoor mijn vriend al zeggen dat hij hier een voorstander van is!

Wat ik vooral erg mooi vind zijn houten jaloezieën, dit zie je tegenwoordig veel en is ook heel mooi in combinatie met losse gordijnen. Vooral houten jaloezieën geven veel sfeer en als je daar gekleurde gordijnen bijhangt creëer je helemaal een stijlvolle ruimte. Ook in 2020 ga je veel warme kleuren zien op het gebied van interieur en daarom is het best wel is leuk om uit te pakken met een mooie set nieuwe gordijnen!

Bron / Bron

Nieuw kleurtje in de slaapkamer?


In het najaar krijg je altijd de kriebels om aan de slag te gaan met een ruimte en deze compleet te dompelen in een nieuw jasje. Nu heb ik al een tijdje in mijn hoofd om de slaapkamer een nieuw likje verf te geven. We hebben nu een oud pastel groen kleurtje op de muur, maar ik vind een warme kleur voor de slaapkamer ook prachtig. Nu zat ik heel erg met heel donker blauw in mijn hoofd, toch vind ik heel donker groen ook echt een kanshebber. Het maakt de ruimte natuurlijk wat knusser en met de winter is dat natuurlijk extra fijn!


Puntjes op de i!

De puntjes zet ik graag op de i en daarom ben ik ook nog opzoek naar wat leuke hebbedingetjes, mooie meubels en een nieuw dekbedovertrek. Ook wil ik in de slaapkamer nog wat meer aan de wand. Ik had er een mooi spiegel hangen maar deze is verplaats naar een andere ruimte, een goede reden om nog eentje te halen! Ik heb op dit moment dan ook zeker nog een mooie wishlist met wat items die ik graag zou willen kopen voor mijn huis! Wat vind jij ervan?


Heb jij nog interieur wensen die je komende tijd wilt gaan doen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 25 oktober 2019 / 14:41

  Die stoel.. zo fluffy, love it! Je hebt er weer een prachtig artikel van gemaakt.

  • Laura Louise
   Auteur
   25 oktober 2019 / 16:16

   Ah dankjewel! Lief om te horen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram