Mijn grote Liefde(s)

Mijn grote Liefde(s)

Naast mijn eigen vriend die natuurlijk mijn grote liefde is, zijn er meer die mijn hartje hebben gestolen. Namelijk producten waar ik ontzettend blij mee ben. Ik laat ze jullie zien, kijk mee…

 

Naked Eye Palette van Urban Decay 

Hier valt niets meer dan prachtig over te zeggen, het is een van de mooiste palette’s die er zijn vind ik persoonlijk. De nude kleuren en de kwaliteit, heerlijk!

Moroccanoil  Treatment

Van mij part, de beste haar treatment die er bestaat.  Elke keer wanneer ik het product gebruik merk ik verschil. Het ruikt heerlijk en maakt mijn haar niet vet!

Shampoo J Beverly hilss

Over dit merk schrijf ik regelmatig want zonder deze shampoos kan ik echt niet meer. Als je mijn blog al een beetje langer volgt weet je dat ik veel problemen had met mijn onhandelbare haar. Ik heb kennis gemaakt met dit merk bij John Beerens en kan niet meer zonder. Het heeft mijn haar zo goed geholpen en het maakt het nog steeds beter en beter!

Victoria’s Secret Charm Body Mist

Heerlijk fris en een geur die mij gewoon vrolijk maakt. Hij gaat veel te snel op omdat ik er niet van af kan blijven.  Maar de lekkerste Mist die ik de laatste jaren heb gehad.

LUSH ROCKSTAR

Mijn favoriete LUSH zeep, de Rockstar zeep is zo zoet en ruikt zo heerlijk naar snoep. En ook de kleur doet het hem bij mij!

SLEEK Pout Polish lip balm

De kleur is heerlijk roze en hij voelt zo zacht op lippen, ik ben helemaal niet bekend naast de palette van SLEEK maar ik ben door dit product zeker geneigd om meerdere dingen te leren kennen.

Brazilian Fruit Body Butter Cupuacu

Hij staat al een tijdje in mijn stash en hij is ook al een aantal keren voorbij gevlogen maar dit is echt een heerlijke body butter. De geur is zo zacht en fris. Het hele jaar door is hij gewoon lekker om te gebruiken. Hij werkt ook nog is goed tegen de droge huid!

LUSH – Toner Tea Tree Water

Een week terug is hij al in een artikel voorbij gekomen, deze toner van de LUSH. Hij verzorgd mijn huid echt super goed en wat ik vooral zo fijn vind, hij is ook te gebruiken over je make-up voor een frisse boost!

BLOND Amsterdam Coffee to go 

Heel iets anders dan de bovenstaande producten maar de mok van BLOND Amsterdam die te zien is in de eerste foto en deze Coffee to go mug zijn echt producten waar ik dol op ben. Ik gebruik ze vaak en het drinken smaakt een stuk lekkerder uit deze mokken! Zijn ze niet Cute?

 

Heb jij producten waar je dol, trots of gewoon verliefd op?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram