Een grote droomtafel!

Een grote droomtafel!

Het kan nooit kwaad om alvast lekker vooruit te dromen en te kijken wat jij allemaal wilt gaan bereiken in je toekomst. Op dit moment geniet ik van mijn heerlijke huis, maar een beetje verder fantaseren doe ik stiekem ook.

Ik woon heerlijk maar in de toekomst zie ik mezelf maar al te graag wonen in een vrijstaande boerderij, met een aantal dieren en een heerlijke leefomgeving. Een aantal wensen die ik dan zou hebben is natuurlijk genoeg land voor de diertjes, maar ook een grote keuken waarin ik een mega groot eettafel kwijt kan waar je heerlijk wat tijd aan kunt doorbrengen!Ik heb altijd al iets gehad met van die ruimtes waar grote tafels in staan met daaraan verschillende stoelen waar je met al je vrienden en familie aan kunt zitten. Zo’n tafel die je niet perse hoeft op te ruimen als je aan een gedeelte lekker loopt te rommelen, zo’n tafel die je prachtig kunt opdekken bij speciale gelegenheden of om te ontbijten op zondag.

Het liefst heb ik dan een een grote houten klooster tafel , deze zijn vaak lekker robuust en in verschillende maten verkrijgbaar. Het leuke aan zo’n klooster tafel is dat het karakter heeft en heel mooi te combineren is met een moderne stijl. Zo haal je karakter en sfeer in huis door het mooie houtwerk en kan je het voor de rest heel goed aankleden met andere stylen.


Bron Unsplash

Mijn wens is dan om verschillende soorten stoelen van hout eraan te plaatsen, fijne kussentjes toe te voegen en de tafel voorzien van decoratie als lange kaarsen, boeken en een grote vaas met bloemen.

Een grote tafel kan in een huis de eye-catcher worden en een plek waar je heerlijk wat uurtjes aan kunt doorbrengen. Helemaal in deze tijd van het jaar waarbij het vroeg donker is vind ik aan tafel lekker lang thee drinken met een kaarsje aan en een boek heerlijk om te doen. Het geeft mij ontspanning. Ook ontwerp en teken ik zelf veel aan de eettafel maar omdat die van mij op dit moment niet heel groot is, moet ik toch iedere keer weer opruimen en dat wil ik in de toekomst niet meer. Mijn droom in mijn volgende huis is dan echt een heerlijke grote houten eettafel! Voor nu kan ik nog lekker wegdromen bij de inspiratie


Bron Unsplash

Zit jij graag aan een eettafel? Of plof je liever op de bank?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram