Mijn gezichtsverzorging van dit moment!

Mijn gezichtsverzorging van dit moment!

Je huid schoonmaken voor het slapen is iets wat je dagelijks moet doen, want een goede gezichtshuid begint bij de juiste reiniging. Omdat ik de laatste tijd producten gebruik waar ik super te spreken over ben, leek het mij een leuk idee dit met jullie te delen…

Als je het zo bekijkt gebruik ik niet veel verschillende producten, dat was vroeger wel anders. Maar de laatste tijd ben ik erachter gekomen dat je goed opzoek moet gaan naar de juiste producten, zo heb je niet veel anders nodig.

Een van de fijnste gezicht producten, vind ik van Clinque. Omdat dit nou niet het goedkoopste merk is, is het altijd fijn om ook andere producten te proberen waar je huid vrolijk van wordt.

Zo heb ik op dit moment 4 producten die ik dagelijks gebruik en die er voor zorgen dat mijn huid er gezond uit ziet.

Allereerst een make-up reiniging van de Sephora. Natuurlijk begin je met het verwijderen van je make-up voor je je huid lekker schoonmaakt. Na het gebruiken van al een hele lijst verschillende make-up removers ben ik tot de conclusie gekomen dat deze voor mij het fijnst is. Je hebt maar weinig nodig en zonder boenen haal je direct je make-up eraf.

Het volgende product die ik 2 keer per week gebruik voor mij gezicht is van het merk Luxsit, dit merk was voor mij ook nog onbekend maar sinds een maand merk ik nu al dat ik niet meer zonder kan.  Dit is een enlight exfoliating facial mask van Luxsit, een wat? Een Zuiverend gezichtsmasker voor normale, gemengde/vette huid. Dit masker werkt heel goed tegen acne en houden de poriën dicht en schoon  zonder dat de huid er glanzend uitziet.

Over dit merk Luxsit komt nog een uitgebreid artikel!

Ook het volgende product die ik gebruik is van het merk Luxsit. Luxsit hydrating serum, is een heerlijke serum die mijn huidje een extra boost geeft. Het zorgt ervoor dat de mijn gezicht de hele dag door zacht aanvoelt. Het is een simpele stap voor wat extra, je hoeft het alleen In de ochtend en avond aanbrengen op een gereinigde huid.

Over dit merk Luxsit komt nog een uitgebreid artikel!

Het laatste product die ik gebruik is van LUSH de Tea Tree Water, ook over dit product komt nog een aparte review, want dit is iets wat ik iedereen aanraad. Heb je problemen met je huid, wil je een extra verzorging, je laatste restjes make-up verwijderen of gewoon tussen de uurtjes door een verfrissing? Dan is dit het product. De Tea Tree Water is speciaal voor de jonge huid met af en toe acne. Wat ik zo fijn aan dit product vind is dat je hem in de koelkast kunt bewaren en zodra je even een verfrissing wilt, dat je het gewoon over je make-up kan heen spuiten en direct lekker cool is.  Ik gebruik het in de ochtend, in de middag regelmatig en voor ik ga slapen.

Ik merk een enorm verschil met hoe mijn huid er nu uit ziet vergeleken een tijd terug. Ik heb tijden het stappenplan van Clinique gebruikt zoals ik al eerder vertelde, maar toen ik daarmee stopte ging mijn huid direct achteruit, vaak pukkels, rode vlekken en onzuiverheden, maar nu is dat verleden tijd. Mijn huid voelt goed, ziet er goed uit en straalt!

Dit waren mijn gezichts producten die ik op dit moment gebruik. Heb je vragen over een product, stel ze gerust in de comments.

 

Wat gebruik jij voor gezicht verzorging op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram