Mijn fris/zoete parfum stash!

Mijn fris/zoete parfum stash!

Parfum is volgens mij een product dat iedereen wel in huis heeft staan. Bloemig, zoet, kruidig of fris, het verschilt per persoon, per gelegenheid en natuurlijk ook per seizoen wat lekker is op te dragen.

In de zomer kies ik het liefst voor een frisse geur met een tikkeltje zoet erin. En dat komt goed uit aangezien ik een aantal van dit soort geuren in mijn stash heb zitten. Benieuwd? Kijk mee!

parfum2

Lanvin ♥ Me

Dit geurtje kocht ik een paar weken geleden toen ik in Antwerpen was. Bij Parfum Planet stonden enorm veel lekkere geuren in de solden maar toen ik aan dit geurtje rook was ik eigenlijk direct verkocht. Hij is heerlijk zacht, fruitig met een tintje fris. Heerlijk!

parfum3Marc Jacobs ♥ Daisy Dream

In mijn favoriete filmpje liet ik al weten dat ik deze vrolijke fles van Marc Jacobs nieuw heb. Het is een geur die mij in het begin niet zo aansprak maar wat ik al snel toch lekker begon te vonden. Hij is heerlijk fris met een tikkeltje bloem erdoorheen.

parfum4

Chloé ♥ Love Story

Chloé Love Story koos ik uit voor mijn verjaardag omdat dit echt een geur is die bij mij past. Hij is lekker fris met bloesem en jasmijn en ook best een tikkeltje sterk. Ik vind het een heerlijk geur om te dragen.

parfum5

Cacharel  ♥ Catch Me

De geur Catch Me van Cacharel is ook een favoriet van mij. Deze heb ik met een lekkere korting kunnen kopen tijdens een actie en sindsdien ben ik eraan verkocht. Hij is opnieuw weer heerlijk fris en net wat zoeter dan de andere geuren!

parfum6

parfum

Wat is jouw favoriete parfum op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram