Mijn favorieten van Xenos!

Mijn favorieten van Xenos!

Het was weer zover, ik nam een blik bij de Xenos en werd verrast door een hele boel leuke items. Ik heb ze weer even voor je bij elkaar gezet want wie weet geeft het je net als ik nieuwe inspiratie om op je wishlist te zetten.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar wat zijn er tegenwoordig toch veel leuke dingen voor je interieur te krijgen. Ik ben blij dat het ‘rotan’ stijltje nog steeds lekker blijft want van deze romantische rustige stijl word ik heemaal gelukkig. Benieuwd naar de leuke items die ik bij de Xenos tegenkwam? Kijk snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


De dinerkaarsen (nr 1.) komen steeds weer terug in hele leuke verschillende stijlen en deze variant met kleine daisy bloemetjes erop zijn toch helemaal geweldig. Hier word je gewoon blij van. Ze zijn te zonde om eigenlijk op te branden, dus lekker kopen als decoratie zou ik zeggen. De kussentjes van (nr. 2) heb ik al vaker voorbij laten komen maar ze blijven zo leuk. Dit wil je toch ook gewoon lekker op je tuinset hebben liggen? Heb leuke is dat er nu een kussen actie bij de Xenos loopt!

In een paar artikelen terug schreef ik hoe belangrijk verlichting in huis is. Het is niet alleen nog voor de functionaliteit, verlichting geeft ook veel sfeer in de ruimte. Ik kwam deze 2 toffe hanglampen bij de Xenos tegen (nr. 3 & nr. 4).

Een groot favoriet op dit lijstje is toch wel het tuinsetje (nr. 7). Ik heb eigenlijk helemaal geen tuinset nodig maar ik ben verliefd geworden op deze leuke ronde set. Ik heb een lange vierkanten tafel die hoognodig geschuurd moet worden om nog een jaartje mee te kunnen, maar zodra die af is en toch echt aan vervanging toe is ga ik voor rond. Ik vind rond heel romantisch en dat het tafelblad van glas is vind ik ook erg handig en mooi. Ik vind sowieso dat Xenos een hele toffe plek is om is te kijken naar je tuinmeubelen, ze hebben ontzettend veel leuks!


Wat vind jij van deze items? Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram