Mijn favorieten van November ’15

Mijn favorieten van November ’15

December is alweer een tijdje begonnen maar vandaag wil ik even terug blikken naar afgelopen maand en mijn favorieten producten!

Ik heb namelijk een paar producten waar ik helemaal weg van ben, die ik nieuw heb gekocht en die ik opnieuw heb ontdekt. Benieuwd over welke producten ik het heb? Kijk mee!

Yves Saint Laurent | Black Opium

Als je mijn blog volgt dan weet je waarschijnlijk wel dat de geur Black Opium van YSL heel vaak op mijn wishlist stond. Begin deze maand besloot ik voor mezelf een leuk cadeautje te kopen en kocht ik dan ook deze geur. Sinds ik de geur vorig jaar ontdekte was ik al verliefd en nu ik hem eindelijk in mijn bezit heb is het een hele grote favoriet!

f1

LUSH Fairy Dust Powder

Het is niet een product dat je vaak zult tegenkomen in een favorieten lijstje maar voor mij is de dusting powder van LUSH in de geur Fairy Dust echt een favoriet. Na een werkdag vind ik het heerlijk om na het douchen mijn lichaam in de poederen met deze geur. Op een of andere manier word ik er rustig en happy van. Daarnaast vind ik de subtiele glittertjes ook erg schattig en heel goed passend bij deze tijd van het jaar.

f0 f5

Chanel | Vitalumière Aqua Foundation 

Deze foundation van Chanel is echt mijn ‘All Time Favorite’ foundation. Ik gebruikte hem eerst alleen in de zomermaanden maar sinds mijn fijne foundation van Lancôme op is ben ik ook nu deze van Chanel gaan gebruiken. Ik snap niet waarom ik dat niet eerder heb gedacht, hij is namelijk geweldig. De dekking is precies zoals ik wil, het product is fijn op de huid, de geur eraan is prettig en hij blijft ook nog is mooi zitten. Dit is mijn 3de flesje en er volgen er zeker nog meer.

f4

MAC Lipstick | Mehr

Ik was er al bang voor. Wanneer ik een nieuwe lipstick van MAC heb vergeet ik weer de rest en dat is precies ook gebeurt nadat ik Mehr had gekocht. Deze lipkleur stond al een tijdje op mijn wishlist en kocht ik ook begin vorige maand. Ik gebruik hem nu van al mijn lipstick het meeste omdat de kleur heel neutraal is maar toch net die mooie kleur geeft die je look wat specialer maakt.

f3

Celestial Tea | Candy Cane Lane

Een product dat niet bij de beauty items hoort maar wat ik wel even wil delen is deze speciale kerst thee van het merk Celestial. Ik zag mijn zus een tijdje geleden een kerstthee van dit merk kopen en ik was er ook heel nieuwsgierig naar geworden. Zij kocht een Cookie variant en ik ging voor de Candy Cane Lane. De thee is al bijna op dus dat zegt waarschijnlijk wel genoeg. Ik vind hem echt heel lekker!

f2

0000

Heb jij nog favorieten ontdekt in de maand November?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

22 Reacties

 1. 16 december 2015 / 21:20

  Oehh…mooie favorieten, ik ben wel benieuwd naar de foundation van Chanel 🙂
  X

 2. 16 december 2015 / 20:57

  Thee hoort er altijd bij, haha. De verpakking is alleen al leuk. <3 Opium en Mehr staan ook al zo lang op mijn lijstje, wauw, waarom zijn er toch zo veel leuke producten :')

 3. 16 december 2015 / 19:21

  Mooie favorieten! Mehr staat nog hoog op mijn lijstje! X

 4. 16 december 2015 / 15:30

  Wat een fijne producten allemaal! En stiekem ben ik nu wel benieuwd geworden naar de LUSH Fairy Dust Powder! Lijkt me heel lekker ruiken!

  • 17 december 2015 / 19:35

   Fairy Dust is echt heerlijk!! De geur is zo lekker zoet maar toch vertrouwnd en het is ook z’n leuk schattig product hihi!

 5. 16 december 2015 / 15:15

  Hele mooie favorieten zien er goed uit ik ben ook wel benieuwd naar de lush poeder!

 6. 16 december 2015 / 11:19

  Wat een mooie favorieten! Black Opium is echt een heerlijke geur.

 7. 16 december 2015 / 09:27

  Wat heb je toch een hoop prachtige producten in je bezit. Ik ben vooral heel erg nieuwsgierig naar de Fairy Dust Powder van Lush, hoor er zoveel goede verhalen over! En wie wil er nu niet naar een ‘fairy’ ruiken?! <3 Mehr vind ik ook nog steeds een prachtige lipstick van MAC, echt een klassieker!

  • 17 december 2015 / 19:36

   Haha het is ook echt z’n leuk product om vrolijk van te worden. Een heerlijke geur en ook nog die glitter!!

 8. Tessa
  16 december 2015 / 08:00

  Erg mooie lipstick! hoop toch dat ooit er nog een dag komt dat lippenstift mij ook gaat staan, zoveel mooie kleurtjes hahah!

 9. 16 december 2015 / 07:17

  Ooooh die foto’s, zo ontzettend prachtig. Echt complimenten daarvoor! Ik heb Black Opium ook pas ontdekt en vind het een geweldige geur. De rest van de producten klinkt ook heerlijk, vooral de thee!

 10. 16 december 2015 / 06:43

  MAC Mehr is ook één van mijn favorieten. Black Opium vind ik heerlijk, maar ik moet wel zeggen dat ik de eau de toilette bij deze geur lekkerder vind dan dat eau de parfum.. Dat heb ik normaal gesproken nooit!

 11. 16 december 2015 / 05:27

  Oeii, geen van deze producten heb ik in mijn bezit. Misschien moet ik er toch maar eens naar kijken als ze zo fijn zijn 😉
  Liefs, Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram