Mijn favorieten van Loavies!

Mijn favorieten van Loavies!

loavies

Loavies heeft weer een heerlijk, vernieuwde collectie met prachtige items in de webshop staan en natuurlijk zaten er een aantal spulletjes tussen die mij heel erg aanspraken en die ik je graag wil laten zien.

Een leuke nieuwe extra is het gedeelte ‘home’ in de webshop, naast fashionable kledingstukken, schoenen en sieraden shop je nu ook een aantal hele leuke items voor je interieur. Benieuwd naar mijn favorieten? Kijk mee!

loavies2Kijk voor nog meer leuke items in de webshop!

Wat vind jij van deze items? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram