Mijn favorieten van hunkemoller!

Mijn favorieten van hunkemoller!

Hunkemoller is mijn favoriete lingerie winkel. De producten die ze er verkopen spreken mij vrijwel altijd aan en ook qua prijs vind ik het mooi in verhouding staan. Ik kan niet wachten tot we weer lekker door de winkels kunnen snuffelen tussen de mooie stofjes, kantjes en kleurenpaletten.

Voor nu moeten we het even doen met ‘window shoppen’ en dat is ook zeker niet erg. Want op dit moment heeft Hunkemoller een hele toffe samenwerking met NA-KD en daarin zitten heel wat toffe items. Ik heb voor je mijn favorieten items die op dit moment bij Hunkemoller te koop zijn bij elkaar gezet. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Wat vind jij van deze items? Koop jij wel is bij de Hunkemoller?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram