Mijn favorieten van Hunkemöller & de perfecte BH maat berekenen!

Mijn favorieten van Hunkemöller & de perfecte BH maat berekenen!

Een van mijn favoriete winkels om mijn lingerie en badkleding te kopen is Hunkemöller. Ik denk dat iedere vrouw hier graag winkelt tussen de prachtige setjes, materialen, stoffen, details en puur vrouwelijkheid. Ik vind de winkel ieder geval fantastisch en de collecties zijn altijd de moeite waard om even te bekijken. Tegenwoordig heeft Hunkemöller ook vaak samenwerkingen met populaire bloggers, waaronder nu in samenwerking met Caro Einhoff een prachtige badmode collectie.

Ieder geval heb ik weer genoeg prachtige items gezien die op mijn wensenlijstje komen en die wil ik graag met je delen. Benieuwd? Kijk snel mee!


De badmode collectie van Caro Einhoff is werkelijk prachtig met vooral in de picture de prachtige bikini in beige kleur, met croptop en veel kanten details. Wauw wauw wauw! En dan heb ik nog niet eens over de prachtige jumpsuit gehad. Dit wil je toch gewoon in je kast hebben hangen?  Ook is er in de collectie een super gave opblaasbare schelp, hiermee steel je gelijk de show op het strand of bij het zwembad. Super Insta Proof dacht ik zo!

Maar naast de collectie van Caro is er mee te vinden bij Hunkemöller wat op dit moment mijn hartje heeft gestolen, namelijk een paar prachtige bh’s. Ik vind bh’s met kant altijd prachtig en als ze ook nog een beetje klassiek ogen dan ben ik helemaal gelukkig. Mooie lingerie dragen is echt een cadeautje voor jezelf en je gaat je er altijd zo goed doorvoelen. Mijn grote favoriet op dit moment is de ‘Nicole’ bh, deze kleuren combi vind ik prachtig! Ook de variant ‘Rosalie’ is een juweeltje. Deze bh zou ik qua kleur vaker in het najaar/winter dragen maar door de prachtige details denk ik hem denk ik te mooi vinden om op te bergen en het liefst het hele jaar door aan doen.

Nu blijkt het zo dat maar liefst 80% van de vrouwen een verkeerde bh maat draagt en ook 1 heb vaak die fout wel is gemaakt. Om optimaal en plezier uit je lingerie te halen is het heel belangrijk om je juiste maat te weten. Die is natuurlijk een beetje lastig en daar heeft Hunkemöller een handige filmpje voor bedacht, de Bra Fitguide waarmee je gemakkelijk je bh maat kunt bereken. Natuurlijk kan je ook naar een Hunkemöller winkel gaan en je laten adviseren door de lieve dames is de winkel zelf, ze hebben de tips en verstand je je te helpen aan de perfecte maat. Zelf heb ik dit ook gedaan en hier heb ik veel aan gehad!

Benieuwd naar je eigen bh maat? Kijk dan zeker even het filmpje hoe je deze moet opmeten!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nwoBR84xmzQ]
Bron foto/video | Hunkemöller

 


Oh wat kijk ik uit om weer een bezoekje te brengen aan de winkel en iets van mijn wensenlijstje af te kunnen strepen. Ik ben heel benieuwd of ik nog wat uit de Caro collectie kan scoren, want och wat is deze collectie hard gegaan. Ik ben namelijk vooral heel benieuwd of de kleur van de jumpsuit een beetje past bij mijn huid net als de bikini. Als dit een match is dan hoop ik deze zomer in deze prachtige bikini en jumpsuit te mogen lopen.


Word jij ook zo blij van mooie lingerie?
Wat vind jij van bovenstaande items?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. Jetta
    4 april 2018 / 18:25

    LOVEIT! Wat een prachtige playsuit <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram