Mijn favorieten van Hunkemöller

Mijn favorieten van Hunkemöller

Ik heb een tijdje bij Hunkemöller mogen werken en dat was ontzettend leuk alleen een stuk minder fijn voor je portemonnee. Hunkemoller is namelijk één van mijn favorieten winkel en om daar bijna dagelijks in te staan en zicht op de collecties + personeelskorting = killing. Binnen no-time leek het namelijk ook een Hunkemöller in mijn huis.

Nu ik er niet meer werk vind ik het nog steeds heerlijk om te shoppen en neem ik er regelmatig een kijkje. Ze hebben namelijk steeds weer prachtige items in de collectie die ik gewoon graag in huis wil hebben. Zo ook nu kwam ik weer geweldige items tegen die ik je graag wil laten zien. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Niet voorgevormde BH’s heb ik echt leren waarderen tijdens mijn werk bij Hunkemoller. Eerst wou ik daar niks van weten maar als ik nu in mijn lingeriela kijk ligt het er vol mee. De 3 bovenste BH’s zijn alle drie niet voorgevormd en vind ik qua kleuren, belijning en details echt prachtig. Alle drie heb ik ze daarom in mijn winkelmandje liggen met natuurlijk een bijpassend broekje!

Waar Hunkemöller ook altijd goed in is, is de nachtmode. Ook hiervan heb ik eigenlijk genoeg maar je raakt toch iedere keer besmet met al dat gene wat nieuw binnenkomt. Ik ben op dit moment vooral erg fan van het leuke paarse satijnen setje. Dit zit ook nog is heerlijk!

Pantoffels vind ik heerlijk om te dragen en het maakt mij niet uit of het zomer is of winter, als het lekker loopt dan draag ik het. In totaal heb 3 verschillende paren al thuis staan maar deze ballerina variant kan daar nog prima bij. Dit zit heerlijk om je voeten heen en blijft daarom lekker goed zitten. Daarnaast zijn ze ook nog is super schattig!


Wat vind jij van deze items van Hunkemöller?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram