Mijn favorieten van de Kwantum!

Mijn favorieten van de Kwantum!

Het was alweer veel te lang geleden dat ik bezoekje had gebracht bij de Kwantum en omdat ik van alle kanten hoorde dat Kwantum vol staat met toffe items moest ik wel even een blik werpen op het internet. En inderdaad, ik kwam zoveel toffe items tegen voor in huis dat ik er wel een favorieten artikelen van moest maken!

Een huis is nooit af en het blijft heerlijk om nieuwe meubels en decoratie voor je huis te komen. Alleen maar leuker om dat dan te doen bij winkels die betaalbaar zijn en net als de dure merken, meegaan met de trend. Zo ook Kwantum, want daar vind je op dit moment toffe teddy look en house items! Kijk mee naar mijn favorieten!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Teddy is ontzettend in op dit moment en naast toffe poefjes, kleden en stoelen kun je nu ook bij de Kwantum terecht voor de geweldige Teddy Hoekbank nr. 8. Dit soort banken zie je altijd voorbij komen in van die meubelwinkels met enorme prijskaartjes maar nu kun je voor een veel aangenamer prijsje deze heerlijke bank scoren. Ik ben fan!

Nog een grote favoriet uit dit lijstje is de houten bijzettafel Latera nr. 1. Ik vind houten items in mijn interieur prachtig en dit is zo’n perfect tafeltje die ik nog makkelijk kan combineren in mijn inrichting. Klein maar fijn. Ideaal voor je kopje koffie, je boek of gewoon een mooie plant!

De teddy poefjes komen als paddestoelen uit de grond. Action, Xenos en ook Kwantum hebben zulke leuke betaalbare varianten. Deze in de vorm van een regenboog nr 2. trok mijn aandacht. Leuk als decoratie maar ook heerlijk om je voeten op te leggen tijdens een film!

Als laatste nog even je aandacht voor de houten stoel nr. 7. Dit soort stoelen heb je vast wel op Pinterest voorbij zien komen in die prachtige Scandinavische interieurs. Stoelen die vaak voorzien zijn van een duur prijskaartje. Maar geen paniek, bij Kwantum vind je deze toffe variant voor 100 EUR.


Wat vind jij van deze items van de Kwantum?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram