MIJN FAVORIETEN UIT DE HUNKEMÖLLER NOIR COLLECTIE!

MIJN FAVORIETEN UIT DE HUNKEMÖLLER NOIR COLLECTIE!

Ik ben dol op mooie lingerie en eens in de zoveel tijd mag ik mezelf verwennen met een nieuw setje. Het is altijd weer een feestje om tussen de collecties te snuffelen van Hunkemöller, de prachtige kleuren, romantische stoffen en afgewerkt met mooie kantjes. Ik hou ervan!

Naast de standaard collectie die Hunkemöller verkoopt hebben ze ook de Hunkemöller Noir collectie. Deze Hunkemöller Noir is namelijk een lijn met luxe lingerie dat iets duurder is maar kwalitatief ook wat beter. Ik ben verdwaald geraakt tussen deze prachtige collectie en zocht een aantal favorieten uit. Ook toe om jezelf is te verwennen met een nieuw setje? Kijk dan even tussen deze prachtige items!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Normaal kan ik altijd aangeven welk item echt mijn favoriet is maar dit keer kan ik niet kiezen. Ik vind bovenstaande items allemaal zo prachtig. Het straalt zoveel luxe en romantiek uit, heerlijk om te dragen dacht ik zo! Ik ben zelf enorm fan van zachte kleuren als zachtroze gecombineerd met wit en daarom vind ik de ‘Allegra’ (nr.1 en nr.2) echt prachtig en zo mooi afgewerkt. De bralette (nr.3) heeft ook echt mijn hartje gestolen, ik vind de combinatie van stoffen en de bandjes heel tof. Daarnaast is het heerlijk om af en toe die voorgevormde BH in te ruilen voor een bralette als (nr.3).

Naast zachtroze en wit draag ik vooral zwarte lingerie. Zwart in combinatie met kant vind ik zelf ontzettend sexy. De ‘Livia BH’ (nr 4.) is vooral zo mooi doordat ook op de rug het kant nog is doorgevoerd.

Ik heb een keer ergens gelezen dat wanneer je mooie lingerie draagt het je zelfvertrouwen ook een boost kan geven. Het is een soort van kers op de taart! Dus verras jezelf daarom af en toe op een mooi nieuw setje!


Verras jij jezelf wel is op een mooi setje lingerie?
Wat vind jij van bovenstaande items?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   6 april 2020 / 17:55

   Mooi is het he!! Ik ben ook helemaal verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram