Mijn favorieten uit de badkamer!

Mijn favorieten uit de badkamer!

Producten die ik met liefde gebruik staan uitgestald in de badkamer, ik noem ze dan ook mijn favorieten. Vandaag is het tijd om een kijkje te nemen tussen deze producten die ik dagelijks gebruik voor het reinigen van mijn gezicht of erbij pak als ik mijn haar ga wassen.

Het zijn producten die ik zelf al veel heb gebruikt en je dan ook zeker kan aanraden om is te proberen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee!

bad
Aussie | Aussome Volume Shampoo & Conditioner

De haarproducten die ik de laatste tijd alleen maar gebruik zijn de shampoo en conditioner uit de Aussome lijn van Aussie. Deze is geschikt voor fijn haar en ik merk dat mijn haar hier heel goed op reageert. Ik was mijn haar 1 á 2 keer in de week met deze producten en ik ben enthousiast. De geur is zacht en ruikt naar heerlijk schoon gewassen haar.

badkamer1

Dr. Pierre Ricaud | Micellaire water

Een tijdje terug ontving ik in de Blux Box dit product van Dr. Pierre Ricaud. Ik heb hem vrijwel direct in de badkamer gezet om te proberen en ik ben er heel blij mee. Het is een hele zachte micellair water om je gezicht mee te reinigen. Hij maakt je huid op een milde manier schoon zonder irritaties. Ik gebruik dit product om mijn ogen te reinigen en om alvast mijn huid te reinigen. Hierna ga ik nog eens grondig reinigen met Clinique!

badkamer3

Clinique | 3 Stappen plan

Je hebt deze set vast en zeker vaker voorbij zien komen op Fablouise.nl. Het is namelijk mijn all-time favorite manier op mijn huid te reinigen. Het gaat om de 3 stappen ritueel waarmee je begint met je huid reinigen met de liquid facial soap, vervolgens gebruik je de clarifying lotion waar ik echt bij zweer. En als laatste geef je je huid weer voldoende hydratatie met de lotion. Ik gebruik de producten al jaren en ik kan niet meer zonder. Zodra ze op zijn heb ik alweer een nieuw setje klaarliggen zodat ik altijd deze producten kan gebruiken voor mijn huid.

badkamer2

Badproducten | Rituals & Lush

Naas het verzorgen van mijn huid en het wassen van mijn haar vind ik producten om bij te ontspannen in bad ook grote favorieten. Sinds kort heb ik zelf een bad thuis en kan ik volop genieten van de heerlijke producten. Op dit moment ben ik helemaal dol op de LE van Rituals ‘Ritual of Light’ bath bubbles die je bad omtoveren tot een heerlijke bubbel sensatie met sinaasappel geur en kaneel. En natuurlijk mijn verzameling Bath Bombs van Lush. Ik heb er al een paar gebruikt en ik kan alleen maar genieten van de geuren, de kleuren en de bubbels! De laatste die ik heb gebruikt was Lord of Misrule. 
badkamer4

Welke reiniging gebruik jij om je make-up eraf te halen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 14 december 2016 / 17:40

  LUSH en Rituals!! 😀 Je hebt ook zo´n mooie badkamer!!

 2. 14 december 2016 / 12:19

  De Ritual of Light producten zijn echt wel zalig eh. Heb de shower foam nog staan, ik probeer ‘m nog zo lang mogelijk te bewaren.

 3. 14 december 2016 / 09:43

  Aussie gebruik ik nu ook, alleen voor beschadigd haar. Mijn haar is toch wel dun/fijn dus deze producten wil ik ook eens gaan gebruiken!

 4. 14 december 2016 / 09:39

  Wat heb je een hoop heerlijke producten in je badkamer staan. Het miccelair water van Dr. Pierre Ricaud vind ik ook erg fijn. Naar de geurlijn van Ritual of Light ben ik ook nog steeds erg benieuwd, alleen vanwege de mooie en feestelijke verpakking zou ik de producten al willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram