Mijn favoriete zomerse items van My jewellery!

Mijn favoriete zomerse items van My jewellery!

De zomer is in volle aantocht en dat betekent dat we ons goed moeten klaarmaken voor het heerlijke seizoen. Heb jij de jurkjes al op orde in je kast, de bikini al klaar liggen en je zomerse zoete parfum op je make-up tafel klaarstaan?

Of ben je nog niet zover en kan je nog wel wat heerlijke zomerse items gebruiken? In dat geval ben je op het goede adres want ik heb een paar hele toffe items voor je bij elkaar gezocht van My Jewellery die regelrecht je winkelmandje in kunnen. Benieuwd? Kijk snel verder!1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Oh My! Laten we even stil staan bij de prachtige playsuit (nr. 1) Is het geen plaatje? Ik ben er verliefd op en wat lijkt het mij een heerlijke outfit om aankomende zomer in te stralen. Ik ben zelf heel erg fan van het crochet en als het dan ook nog is een complete playsuit is, dan ben ik al helemaal om. Hij is naast deze beige kleur ook verkrijgbaar in zwart en roze variant. Oei! Een playsuit is natuurlijk heel leuk te combineren met bijvoorbeeld sneakers of sandalen.

Een dagje strand is natuurlijk heerlijk om te doen maar om goed voorbereid op pad te gaan heb je vaak een goed gevulde tas bij je met alles erop en erin. Als het aan mij ligt moet de tas zo groot mogelijk zijn want ik wil zorgeloos op het strand liggen zonder dingen te missen zoals tijdschriften, boeken, drinken heel veel lekkers en noem maar op. Ik denk dan ook dat de tassen van (nr. 2) perfect passen bij al je strand bezoekjes. Ze zijn lekker groot, heerlijk fleurig en een item die je complete look helemaal af maken.

Ook al heb je net als ik genoeg badkleding in je kast liggen, toch is het weer een feestje en een soort van must om een nieuw setje aan je collectie toe te voegen. Althans zou denk ik erover. Het valt mij dit jaar op dat er veel leuke roze bikini’s verkrijgbaar zijn en laat ik nu net deze kleur nog niet in mijn collectie hebben. Bikini (nr.3) is een mix van lichtroze en lila en had al snel mijn aandacht getrokken. Een lief zomers kleurtje dacht ik zo!

Wil je je zomerse strand look helemaal af maken en wil je een beetje extra geven aan je bikini? Dan is een belly chain (nr. 6) echt leuk om toevoegen aan je look. Sieraden doen het natuurlijk altijd goed, maar op je blote buik een mooie glinstering dragen is natuurlijk helemaal sexy!

Natuurlijk horen er in de zomer ook gewoon dagen bij dat je liever een lange mouw draagt. Ik ben fan van de combinatie groen met witte streep van shirtje (nr. 4). Hoe leuk is deze in combi met een witte of lichte jeans.

Zie jij je al lopen in die gave playsuit met de fleurige tas op weg naar een heerlijk dagje strand? Ik wel! Laat die zomer maar snel komen!


Wat vind jij van deze items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram