Mijn favoriete zomer items van H&M

Mijn favoriete zomer items van H&M

hm0H&M vind ik een geweldige winkel waar ik vaak een kijkje kom nemen. Zowel online als in de winkel kom ik altijd wel iets leuk tegen wat mij aanspreekt en in mijn kledingkast hangen daarom een hoop stukken van deze leuke en betaalbare winkel.

Het is nu heerlijk weer buiten en we kunnen dan ook eindelijk echt genieten van de warme zon en daarom leek het mij wel leuk om weer mijn favoriete zomer items voor op het strand te laten zien. Deze zijn allemaal afkomstig uit de webshop van H&M. Kijk mee!


hmH&M heeft altijd geweldige badkleding, ieder jaar zitten er items tussen die mij echt aanspreken. Daarnaast heeft H&M ook de basic jumpsuit in diverse kleuren voor nog geen €10,-. Deze zijn ideaal voor als je naar het strand gaat of er lekker luchtig en comfi bij wilt lopen lopen door de stad. Ik heb er zelf 2 in mijn kast hangen en het zijn grote favorieten. Nog een grote favoriet is de witte jumpsuit onderin in het midden. Deze jumpsuit vond ik zo prachtig en heb ik in de winkel kunnen kopen. Love it!

Klik hier om een kijkje te nemen bij H&M.

Koop jij graag bij de H&M?
Wat vind jij van deze zomerse items? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram