Mijn favoriete zomer essentials van Otto.nl

Mijn favoriete zomer essentials van Otto.nl

Van mij mag het zonnetje zich nog net wat vaker laten zien en ik ben helemaal gelukkig. De zomer vind ik een heerlijke tijd van het jaar omdat we eindelijk die dikke truien kunnen omruilen voor fleurige tops, playsuits, kimono’s en natuurlijke onze bikini.

Ik ben gaan surfen op het web om opzoek te gaan naar echte musthaves voor de zomer. Ik kwam terecht bij de webshop van Otto.nl waar ik een aantal favoriete zomers essentials vond. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kijk mee!

otto.nl

Vooral de prachtige jumpsuit van het merk Lascana staat hoog op mijn wishlist. Ik vind een jump/playsuit niet alleen heel erg comfortabel om te dragen, ook vind ik het erg stylish en met de ‘Carmenhals’ ook helemaal hip voor dit seizoen. Daarnaast vond ik ook nog een heerlijk parfum in de webshop die ik pas heb geroken in de Douglas, de Dolce van DOLCE & GABANNA. Deze geur is niet alleen heerlijk zoet en bloemig, ook de flacon vind ik prachtig. En dan als laatste de paars/roze bikini van Lascana. Is deze bikini niet geweldig? Ik vind het paars met roze effect op de top echt heel erg gaaf!

Wat vind jij van deze zomerse items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram