Mijn favoriete zomer blushes!

Mijn favoriete zomer blushes!

blush0

Ik ben werkelijk echt dol op blushes. Er zijn zoveel verschillende soorten, kleuren, patroontjes en merken dat het altijd maar weer een interessante zoektocht is naar die ene blush die bij jouw past…

Zoals vele van jullie wel weten is Pinch Me van MAC mijn favoriete blush ever, maar is deze helaas bijna aan zijn eind en probeer ik hem nu zo min mogelijk te gebruiken zodat ik hem nog wat langer kan houden. Natuurlijk heb ik naast Pinch me nog meer blushes die ik speciaal in de zomer gebruik en waar ik echt dol op ben. Benieuwd? Kijk dan snel verder…

Pur Minerals – Polynesian Pink

Deze blush van Pur Minerals is al een aantal keren voorbij gekomen. Toen ik hem voor het eerst uit de verpakking haalde dacht ik echt wauw! En nu nog op de dag als vandaag gebruik ik hem regelmatig, want wat is hij prachtig. Deze prachtige roze blush is sterk van pigment en is een combi van zacht roze met een licht gouden gloed.

blush1

INGLOT Freedom System – Roze/oranje

Helaas kom ik er niet achter hoe deze blush heeft omdat ik hem op geen mogelijke manier uit de magneet krijg. Deze blush van INGLOT kocht ik pas tijdens het INGLOT event en vind dit echt een kleur die ik er regelmatig bij pak voor een zomere look. Hij is een combi van koraal oranje en oud roze en heeft een sterk pigment.

blush2

MUA – Blusher Shade 4

MUA is een merk wat je niet in Nederland kunt krijgen maar wel heel makkelijk kunt bestellen. Ik kocht deze blush om te proberen en ik ben best verrast hoe mooi effect hij kan geven. Net als de INGLOT een mooi oud roze, koraal oranje kleurtje maar dan net wat minder pigment voor een wat subtieler effect.

blush3

Benefit – FINE ONE ONE

Over de Fine ONE ONE is pas geleden een artikel geweest op de site. Deze blusher stick van Benefit vind ik persoonlijk echt geweldig. Het is een combi met roze en oranje en een highlighter die je look echt in een hand omdraai af maken.

blush4

Chanel – NR. 65 Espiegle

Ik kocht deze blush van Chanel voor maar liefst €2,- helemaal ongebruikt maar wel als tester dus zonder mooie verpakking. In mijn ogen geen probleem en natuurlijk een heerlijke prijs voor een Chanel blush. Hij is ontzettend mooi en heeft een licht poeder roze kleurtje voor een hele naturelle look.

blush5

Lancome – La Roseraie

Als laatste maar zeker een pareltje is deze blush van Lancome. Het is een combi met een blush en highlighter en net als de Chanel weer in een prachtig poeder roze kleurtje. Erg licht wat ook weer mooi te gebruiken is al highlighter. En zeg nou zelf, het patroontje is geweldig!

blush6

Dit zijn mijn favoriete zomer blushes die ik op dit moment het meest gebruik als ik make-up draag. Allemaal prachtig als je het mij vraagt en heel toepasbaar bij diverse zomerse looks.

Heb jij in de zomer een speciale favoriete blush?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram