Mijn favoriete ZOEVA producten bij Douglas!

Mijn favoriete ZOEVA producten bij Douglas!

zoevaSinds deze week kun je ook online bij de Douglas terecht voor de mooie kwasten en producten van het merk Zoeva. Ik vind het heel tof dat je nu steeds makkelijker mooie merken kunt bestellen. Denk aan Urban Decay bij de Ici Paris XL en nu al Zoeva bij Douglas. Laat de rest ook maar volgen!! 

Ik vind deze webshops namelijk allebei erg fijn en bestel er regelmatig producten. Geen verzendkosten, snelle levering en altijd leuke sample producten en aanbiedingen erbij.  Nu heb ik zelf nog geen ervaring met Zoeva maar ben ik toch wel heel benieuwd naar dit merk. Ik wil je daarom vandaag alvast mijn favorieten laten zien. Kijk mee!

zoeva2

Hierboven zie je producten waar ik het meeste nieuwsgierig naar ben en die ik graag zou willen hebben. De paletten lijken mij namelijk erg mooi en ik heb toch een soort zwak voor oogschaduw paletten. En natuurlijk de kwasten waar we Zoeva vooral van kennen. Z’n set met alles erin lijkt mij een goede investering!

Verkrijgbaar via Douglas.

Wat vind jij van het merk Zoeva?
Heb jij er ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram