Mijn favoriete items van Anna + Nina

Mijn favoriete items van Anna + Nina

Ik was even verdwaald geraakt op de webshop van De Bijenkorf omdat ik opzoek was naar wat beauty producten en voor ik het wist werd ik betoverd de prachtige collectie van Anna + Nina. Anna + Nina vind ik een geweldig merk vooral zowel prachtige sieraden als interieur items.

Ik heb weer een hele lijst voor je met mijn favorieten en deze komen dan ook weer regelrecht op mijn wishlist. Benieuwd naar mijn favorieten van Anna + Nina? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 /// 6 // 7 // 8


De echte eye-catcher en grote favoriet uit het lijstje is het kussentje (nr. 4). Ik vind deze kleurencombinatie echt prachtig en ik word gewoon helemaal blij als ik dit kussentje zie. Helaas word ik niet zo blij van de prijs… Maar goed dan heb je wel een heel mooi kussentje die ieder interieur doet opknappen volgens mij!

Nog een grote favoriet zijn de kandelaars van Anna + Nina. De glazen kandelaars zijn al een tijdje hot en deze 2 varianten die ik bij Anna + Nina voorbij zag komen vind ik echt geweldig (nr. 1 & 2.) Vooral de confetti variant is toch zo gezellig in huis! Ik zie ze al helemaal op mijn eettafel staan met een mooie diner kaars erin!

Ook als het gaat om de sieraden scoort Anna + Nina ontzettend goed. Ik vind eigelijk de hele sieraden collectie prachtig, maar dan zou dit een enorm lang artikel worden. Ik zag bij de daisy oorbellen (nr. 6) voorbij komen en was opslag verliefd. Hoe schattig zijn ze!


Wat vind jij van deze items van Anna + Nina?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram