Mijn favoriete voorjaar/zomer lipproducten & kleuren!

Mijn favoriete voorjaar/zomer lipproducten & kleuren!

lipstick

We kunnen vandaag wel weer wat extra zomer inspiratie gebruiken aangezien het buiten blijft regenen. Ik zit aan de winter thee met een dikke trui aan en vond het tijd het zonnetje in huis te halen en om mijn lipstick collectie is op te ruimen en te kijken welke kleuren en producten ik in de voorjaar/zomer gebruik!

Begin voorjaar haal je je kledingkast leeg om je winter items eruit te halen om plaats te maken voor een voorjaar garderobe. Het zelfde doe ik met mijn lipstick collectie. Ik heb de donkere/warme tinten eruit gehaald en het plaats gemaakt voor mijn favoriete items die ik dit seizoen ga dragen. Benieuwd naar mijn aanraders en favoriete kleuren? Kijk mee!

Zachte nude tinten in lipgloss vormlipstick3

Zachte nude tinten vind ik altijd geweldig in het voorjaar. Ik raad je aan om altijd een mooie zacht roze keur of beige lipgloss in je stash te hebben. Wil je wat extra’s ga dan voor een neutrale maar zachte oranje tint.

Opvallende tinten

lipstick4

Ik ben dol op opvallende kleuren lipstick en mijn grote favoriet is op dit moment 1 van MAC. Ook heb ik in mijn stash al een tijdje deze knal kleur van HEMA en wil je je lippen laten knallen dan is een fel gekleurde roze echt een eye-catcher.

Long Lasting Lip Stains

lipstick5

Er gaat niets boven een lipproduct die je maar weinig hoeft bij te werken. Deze lip stain producten van Primark zijn echte aanraders. Ze blijven lang zitten en de kleur is intens. Het zijn een soort stiften om je lippen mee in te kleuren!
Bekijk hier een uitgebreide review.

Een (luxe) glitter lipgloss

lipstick6

Een lipgloss is een beauty product dat niet iedereen even graag gebruikt. Toch is een glitter lipgloss ontzettend leuk voor in de zomer. Weinig make-up en een glossje doen al heel veel met je look. Mijn favorieten zijn deze glitter/zomer producten van Dior. Ze geven alleen al in de flesjes een zomer gevoel.

Lip Color Stick

lipstick7Enorme lip potloden om je lippen mee in te kleuren zijn al een tijdje helemaal hot en verkrijgbaar bij vrijwel ieder merk. Ik vind het een makkelijke manier op een mooi kleurtje aan te brengen op je lippen en ook nog is qua structuur fijn. Ik heb er een paar van NYC en hier ben ik zeer tevreden over. Een mooie roze en een zachte nude doen het altijd goed en ook in te portemonnee.
Bekijk hier een uitgebreide review.

Budget lipsticks

lipstick8Als ik een merk moet aanraden waar je terecht moet voor je lipsticks, dan is het essence wel. De lipproducten van essence vind ik persoonlijk geweldig en zijn verkrijgbaar in een collectie mooie kleuren. Voor beginnende make-up gebruikers en meisjes die niet veel willen uitgeven raad ik ze zeker aan. Mijn favorieten zijn Love me & Coton Candy.
Bekijk hier een uitgebreide review.

Welke kleur draag jij het liefst in het voorjaar/zomer op je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram