Mijn favoriete theemok delen via Goodlife24

Mijn favoriete theemok delen via Goodlife24

Voorbeeld Thema Wat zit er in mijn handtas

We zijn een nieuw en ontzettend tof concept rijker, namelijk Goodlife24. De site waarop elke dag weer een nieuw thema staat, waar je kunt uploaden en snuffelen tussen andere foto’s, lees snel verder hoe het nou precies in elkaar zit…

Goodlife24 is een site waar je foto’s met elkaar kunt delen. Elke dag staat er een nieuw Thema online op Goodlife24 met een bepaald onderweg, een voorbeeld hiervan: ” wat zit er in mijn handtas”  de hele dag lang kun je allerlei foto’s van bezoekers zien die hun foto van de inhoud van de tas hebben geupload & hebben geplaats op de site, maar dat kan jij natuurlijk ook. Wil jij ook delen wat er in je handtas is, maak een foto & een account aan en uploaden maar!

Hoe leuk klinkt dat? De volgende dag staat er weer een nieuw thema & kan opnieuw weer foto’s uploaden! Verder heb je nog leuke extra’s door een filter over je foto te plaatsen voor een nog leuker effect!  Ontzettend leuk omdat het elke dag weer anders is & je kunt elke dag weer iets nieus doen.

Goodlife24 voorbeeld thema broodbeleg

De site staat nu alweer een weken dagen online & ik vind het geweldig & helemaal leuk, het thema van vandaag mocht ik kiezen en ik koos natuurlijk een thema die helemaal bij mij past & ik hoop ook bij meer van jullie namelijk : Wat is je favoriete theemok?

Ik ben een echt grote theeleut, het liefst drink ik de hele dag door heerlijke verse thee uit mijn favoriete theemok. Ook wel vaas genoemd door de mensen om mij heen omdat hij zo ongelovelijk, overdreven groot is, maar voor mij echt een favoriet! Wat jij?”

20

21

Deel ook je favoriete theemok op Goodlife24 en zie de mokken van andere!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram