Mijn favoriete tassen!

Mijn favoriete tassen!

Nu het toch niet mogelijk is om lekker de stad in te gaan en bij winkeltjes te kijken ben ik volop in de vrije uurtjes lekker aan het online ‘window shoppen’. Ik ben stiekem alweer verlanglijstje aan het maken van mooie items waar ik voor wil gaan sparen en die op mijn wishlist komen te staan. Zo staat er al een lijstje online met toffe zomeritems en eentje mijn prachtige lingerie.

Nu heb ik zelf niet echt een ’tassen tik’ of hoe ze dat altijd noemen maar vind ik het wel heel leuk om af en toe een mooie nieuwe tas te zoeken. Wat afwisseling kan namelijk geen kwaad en als je ontdekt wat voor mooie exemplaren er allemaal zijn, dan raak je spontaan verliefd. Ik heb namelijk een aantal prachtige tassen gevonden die het liefst allemaal op mijn wishlist mogen (hoezo geen tassen tik). Van gave rugzakken van Cowboysbag tot een toffe cross-over van Burkely. Kijk mee naar deze mooie exemplaren!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Als je het mij vraagt is bovenstaande lijst, een lijst met stuk voor stuk prachtige tassen. Dit keer zijn het vooral rugzakken die ik heb uitgekozen en dat is niet heel raar, ik vind rugzakken ideaal! Ik vind het fijn als een tas gewoon op je rug zit i.p.v over je schouder en het is perfect om mee te nemen als je dagje op pad gaat. Mijn grote favoriet uit het lijstje is vooral de rugzak nr 2 & 5 van Cowboysbag. Beide vind ik echt prachtig en zijn ook erg tijdloos qua model. Beide modelleen zijn ook geschikt om een laptop in te vervoeren. Dus mocht je voor je werk of voor je opleiding een laptop mee moeten nemen, dan zijn dit niet alleen stijlvolle rugzakken, ze zijn ook erg praktisch.

Voor de lente en de zomer vind ik de Zebra Trends rugzakken in petrol en pink heel tof. Hoe leuk is het om deze te combineren met je zomerse outfit. Er zit ook zelfs een kleine portemonnee bij, handig voor je pasjes in te doen en wat los geld. Wat ik ook vooral een pluspunt vind aan deze rugzakken is de prijs, deze is namelijk best betaalbaar voor zo’n schattig model!

Een tasje die perfect is voor een avondje uit is natuurlijk het tasje nr. 8. Deze is vrij klein en qua formaat en gewicht ideaal als uitgaanstasje. Het is tasje is namelijk gemaakt van canvas stof en dat is lekker flexibel. Hij toont lekker grof en stoer door het schouderhengsel! Ik vind hem erg leuk en denk dat het een tasje is die ook niet zo snel zal gaan vervelen door het tijdloze model.

Moeilijk, moeilijk welke nou het leukste is. Ik vind het ontzettend lastig kiezen welke nu echt mijn grote favoriet is. Ik denk dat ik het meeste ga hebben aan een van die mooie zwarte rugzakken. Al vind ik zo’n pastel kleurtje ook erg aantrekkelijk… Dat wordt nog even nadeken!


Welke tas vind jij het leukste?
Koop jij vaak een nieuwe tas?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 9 april 2020 / 13:32

    Nummer 1-4 vind ik echt helemaal top! Wat heb je een leuke wishlist gemaakt van deze tassen, heerlijk.

  2. 7 april 2020 / 12:05

    Nummer 7 van Zebra Trends vind ik heel erg leuk en vrolijk en inderdaad erg geschikt om het te combineren met je zomerse outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram