Mijn favoriete sieraden!

Mijn favoriete sieraden!

Sieraden vind ik prachtig maar ik moet je eerlijk toegeven dat ik niet iedere dag een lading sieraden om mij heen heb hangen. Een ketting heel af en toe, vrijwel nooit een armbandje maar oorbellen en een horloge draag ik wel graag iedere dag.

Vandaag laat ik je mijn mooiste sieraden zien die ik het liefst draag. In dit rijtje zitten een paar nieuwe oorbellen die ik nog maar pas heb, maar waar ik super blij mee ben. Benieuwd? Kijk snel mee!Oorbellen

Oorbellen vind ik qua sieraden het leukste om te dragen. In mijn linker oor heb ik 3 gaatjes en in mijn rechter oor nog maar 1 (binnenkort wil ik hier een 2de laten zetten) . Ik vind het dan ook leuk om meerdere oorbelletjes te dragen maar omdat ik het al vrij snel op een kermis vind lijken vind ik het ook fijn om het rustig te houden maar dan met een mooie hanger.

De mooiste oorbellen in mijn stash zijn de hangers met de zwaluwen die ik cadeau kreeg op de bruiloft van mijn zus. Het zijn niet alleen prachtige oorbellen, ook de herinnering die ik eraan heb maakt het compleet. De zwaluw oorbellen zijn van Petra Reijrink en juweeltjes om te dragen. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik ze voor het eerst in de winkel zag hangen en opslag verliefd werd. Helaas iets te duur en daarom besloot ik ze toch te laten hangen. Op de bruiloft van mijn zus verraste mijn zus mij met dit paar oorbellen!

Nieuw heb ik kleine hangertjes waarvan 1 een goud ringetje met een panter eraan, een ringetje met een soort van ‘kanten’ look. Deze komen allebei van de Sascha. Ook heb ik een bijtje waar ik heel lang naar opzoek was, deze heb ik gekocht bij een schattig boetiekje. De zwaluw hangers draag ik het liefst alleen, de andere hangertjes vind ik leuk om mee te combineren.


Horloge

Een horloge draag ik iedere dag, of ik nu vrij ben of aan het werk. Ik heb 2 prachtige horloge’s van Daniel Wellington, een mooie bruin lederen en een zwarte met gouden uurwerk. Helaas is de zwarte stuk en moet nodig naar de maker en ook de bruine moet even een nieuw batterij zodat ik hem weer snel kan dragen. Het horloge dat ik het meest draag is de rosé gouden van Zinzi die ik echt prachtig vind!


Heb jij nog een favoriet sieraad dat je dagelijks draagt? 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. Jetta
  4 april 2018 / 18:26

  Wat een mooie sieraden <3

 2. 4 april 2018 / 08:15

  De bijtjes vind ik heel erg schattig! En Daniel wellington is natuurlijk altijd goed! Zelf ben ik echt gek op sieraden en kan ik niet zonder mijn Josh armbanden, buddha ring en armband en rosefield/cluse horloges!

 3. 3 april 2018 / 18:23

  Mooie sieraden! Zelf ben ik echt een zilverensieraad-meisje. Leuk om te zien dat er twee typen zijn. Ik heb het horloge zelf ook, maar dan in de zilveren uitvoering.

 4. 3 april 2018 / 11:13

  Mooie sieraden! Ik draag altijd een horloge en soms een armband 🙂

 5. 3 april 2018 / 09:17

  Dat horloge van Zinzi vind ik echt heel mooi! Ik zelf draag ook altijd een horloge en oorbellen en de rest wissel ik vaak een beetje af.

 6. 3 april 2018 / 08:43

  Mooie sieraden! Ik wist niet dat Sacha ook zulke leuke exemplaren had. Ga ik eens bij kijken!

 7. 3 april 2018 / 07:41

  Ik vind ze er eigenlijk allemaal heel erg mooi uit zien! Ik draag dagelijks de ring die ik van mijn vriend heb gekregen.

 8. 3 april 2018 / 06:44

  Wat een mooie sieraden! Ik vind dat bijtje ook wel echt heel schattig! X

 9. 3 april 2018 / 05:57

  Lief dat jij zulke prachtihe jewerelz kado had gehad vasn je zus.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram