Mijn favoriete sale items van Hunkemöller!

Mijn favoriete sale items van Hunkemöller!

Sinds een kleine 3 maanden werk ik in een van mijn favoriete winkels, namelijk de Hunkemöller. Voor mij is het echt een snoepwinkel om in te werken omdat ik gek ben op mooie lingerie. Toen ik er voorheen nog niet werkte kwam ik er graag en kocht ik regelmatig wat, maar aangezien ik nu met mijn neus op alle collecties zit, reken ik geregeld weer wat moois af.

Op dit moment is er sale bij Hunkemöller en het leek mij een leuk idee om mijn favoriete sale items met je te delen. Benieuwd naar mijn pareltjes? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10


Een van de eerste aankopen deed toen ik bij Hunkemöller kwam te werken was de BH Rose (nr 4.) maar dan de voorgevormde versie. Ik vind deze crème met roze kleurige combinatie zo ontzettend mooi dat het echt een pareltje is om te hebben en te dragen. De niet-vormgevormden variant is in de sale en staat ook nog op mijn wishlist!

Een grote favoriet uit het lijstje is de prachtige body (nr.6). Een body is ontzettend sexy en ook heel stijlvol te dragen. Ik vind vooral deze variant erg mooi omdat er veel kant gebruikt is. Hij staat bovenaan mijn wishlist!

Qua (strand)kleding heeft Hunkemöller ook genoeg leuke items. Mijn oog valt al een tijdje op deze schattige stand top (nr. 8). Ik vind stipjes altijd zo gezellig staan en in combi met een roestbruin kleurtje word ik al helemaal blij!

De NOIR collectie van Hunkemöller vind ik prachtig en eentje waar ik graag tussen kijk. Ook in de sale zijn genoeg items van deze collectie te vinden waaronder de prachtige bh (nr. 3). De collectie heeft vaak prachtige details en is ontzettend sexy. Hier voel je je toch ontzettend vrouwelijk in? Prachtig!


Welke items vind jij het leukste?
Shop jij graag bij Hunkemöller?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram