Mijn favoriete parfums!

Mijn favoriete parfums!

Mijn zus gaf mijn inspiratie om dit artikel te maken. Ik zag namelijk een paar dagen terug haar favoriete parfums op haar blog verschijnen en dit leek mij ook leuk om te doen.

Ik ben namelijk dol op parfums en ik ben dol op de geuren die ik in mijn collectie heb zitten. Benieuwd welke mijn favorieten zijn? Kijk snel mee!

p2

PRADA Candy | Floral

Deze heerlijke geur van Prada kocht ik vorig jaar zomer. Ik rook de geur en was eigenlijk direct verkocht en dat terwijl ik helemaal niet opzoek was naar een nieuwe parfum. Hij ruikt heerlijk fris met een zoet tintje erdoor. Ik heb hem afgelopen zomer dan ook veel opgedaan en als ik even zin heb ik een zomers tintje dan pak ik deze er direct bij. De flacon vind ik daarnaast ook nog erg leuk, langwerpig en lekker girly!

p3

Chloé | Love Story

Deze geur van Chloé kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag van mijn ouders. Ik was opzoek naar een sterkere geur met toch een tintje fris en wat kruidig. Mijn neus viel dan ook direct op de Love Story van Chloé, deze heeft dat namelijk allebei. Vooral tijdens de herfst en wintermaanden is deze heerlijk!

p4

Marc Jacobs | Daisy Dream

Eerlijk is eerlijk, deze geur van Marc Jacobs vond ik in het begin helemaal niet zo lekker. Het is een geur die ik echt pas na een tijdje ontdekte en heel erg lekker ben gaan vinden. Heel raar maar dat heb ik wel vaker met geuren. Ik was namelijk de heerlijke geur DOT van Marc Jacobs gewend en toen ik Daisy Dream voor het eerst rook was ik een beetje teleurgesteld. Toch bleek ik de geur afgelopen zomer toch wel lekker te gaan vinden omdat hij heel zacht en fris is. Nu behoort hij tot mijn favorieten!

p5

Miss Dior | Blooming Bouquet

Dit is de parfum die ik pas heb gekocht, Dior Bloomin Bouquet. Samen met mijn zus besloten we ons zelf te trakteren op een nieuwe geur en mijn neus viel op deze bloemenboeket van Dior. Dit is voor het voorjaar en de zomer echt een pareltje. Als ik eraan ruik kan ik echt niet wachten op het voorjaar. Heerlijk!

p6

Yves Saint Laurent | Black Opium

Mijn all time nr. 1 favoriete parfum is zonder twijfel Black Opium van YSL. Dit is echt de lekkerste geur ever en echt de moeite waard om in te investeren. De flacon is prachtig maar de geur betoverd je helemaal. Ik draag hem iets te vaak waardoor ik denk ik binnenkort een nieuwe moet aanschaffen, hij is echt verrukkelijk! De geur heeft eigenlijk alles wat ik lekker vind, een beetje sterk en zoet. Een perfecte geur voor het najaar maar ook komende tijd zal ik hem vaak opdoen!

p7

p1

Heb jij een favoriete parfum?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 20 februari 2016 / 11:41

  Ja heb ik zeker en dat is Aliën van Thierry Mugler! 🙂

 2. 20 februari 2016 / 00:42

  Super lekkere geuren, Daisy en Black Opium staan nog op mijn wishlist! Mijn favoriete geur is Alien en Barfly van Scotch and Soda haha 🙂

 3. 19 februari 2016 / 19:45

  Aaah, wat een leuke collectie. Lijken me heerlijke geurtjes, ik heb geen één van allen. Al wil ik nog wel graag Daisy!

 4. 19 februari 2016 / 17:15

  Lekkere geurtjes! Mijn favoriet is momenteel Tom Ford Noir.

  • 20 februari 2016 / 09:45

   Oh die ken ik niet maar die zal vast en zeker heerlijk zijn!!

 5. 19 februari 2016 / 16:56

  Heerlijke geuren. Ik vind van Black Opium de eau de toilette net wat lekkerder! Mooie flacons ook allemaal :-)!

 6. 19 februari 2016 / 16:43

  IK ben heel erg benieuwd naar de parfum van Prada

 7. 19 februari 2016 / 16:09

  Die geur van Prada Candy is inderdaad echt gruwelijk lekker. Ik weet nog dat ik vorig jaar met een vriendin van me op een festival was en zij een klein testertje van dit geurtje bij zich had. Ik was meteen verkocht.

  • 20 februari 2016 / 09:44

   Jaa dat had ik ook, ik was echt direct verkocht toen ik de geur rook!!

 8. 19 februari 2016 / 15:41

  Ik vind Miss Dior echt heer-lijk! En de parfums van Marc Jacobs blijven ook groot favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram