Pareltjes uit mijn stash!

Pareltjes uit mijn stash!

Make-uppen vind ik heel leuk om te doen en dat mag ook wel als eigenaresse van een beautyblog. Toch heb ik ook echt een zwak voor mooie make-up producten en verpakkingen wat mij vaak toch overhaalt om een product te kopen.

Ik heb een aantal producten die verpakt zitten in een prachtig doosje maar deze producten zijn tevens ook nog is super fijn om te gebruiken. Ik noem het mijn pareltjes uit mijn stash. Benieuwd? Kijk mee!

p1
DIOR Glowing Gardens | Glowing Pink

Dit product van DIOR behoort echt tot mijn meest mooie producten uit mijn collectie. Hij komt uit de nieuwe lentecollectie Glowing Gardens die op dit moment verkrijgbaar is. Het doosje, het patroontje in de poeder en het effect van de highilghter zijn echt om stil van te worden. Ik werd verliefd op het persbericht maar mijn liefde is alleen maar erger geworden nu ik het product in mijn handen heb.

MAC Cinderella | Coupe D’Chic

Assepoester is mijn favoriete Disney film ever en ik kon dan ook niet wachten op de MAC Cinderella collectie. Ik moet je eerlijk vertellen dat ik de nacht voor de collectie online kwam bij MAC echt geen oog dicht kon doen, ik was zo bang dat ik de collectie zou mislopen. Gelukkig wist ik 3 prachtige producten uit deze collectie te bemachtigen, waaronder de Coupe D’Chic poeder. Het doosje vind ik schattig maar de poeder binnenin echt prachtig. Als ik hem erbij pak ben ik helemaal blij.

SHU UEMURA | Shupette Pink

Dit kleine ronde doosje is echt een grote favoriet van mij. Ik kocht hem 2 jaar geleden in Londen bij Shu Uemura en ik was echt op slag verliefd. Het doosje zelf is echt een plaatje, op de voorkant zit namelijk een afbeelding van Shupette, de kat van Karl Lagerfeld. De blush zelf is cream en heel roze van kleur. Ik gebruik deze niet heel vaak maar als ik hem erbij pak vind ik het resultaat erg mooi.

Chanel LA Sunrise | Sunkiss Ribbon 

Dit is een van mijn laatste aankoopjes op make-up gebied en ook eentje uit een LE collectie die nu verkrijgbaar is, namelijk de blush van Chanel uit de LA Sunrise collectie. De blush zelf heeft heftige kleuren bij elkaar maar je kan hem ontzettend goed opbouwen. Het patroontje in de blush speelt ook erg mee om deze te hebben maar de kwaliteit en mijn liefde voor Chanel blushes hebben mij echt overtuigd.

NARS | ORGASM

NARS Orgasm is bekendste en volgens de verkoper bij de NARS Counter in Londen de meest verkochte blush van NARS. Ik kon echt niet wachten om mijn eerste aankoop bij NARS te doen, ik was namelijk zo benieuwd naar dit populaire merk. In Londen eind vorig jaar besloot ik dan naar een counter te stappen en mij te laten adviseren. Ik liet een paar kleuren om mijn gezicht testen maar NARS Orgasm sprong er echt uit. Ik ben heel blij dat ik dit pareltje nu heb, ik pak hem erg graag bij omdat ik verliefd ben op de kleine gouden shimmers erin!

p3

p4

LIPSTICKS

YSL Rouge Volupté 

De lipsticks van YSL zijn echt plaatjes om te zien en ook om te hebben. Tijdens een heerlijke kortingsactie bij de ICI PARIS kon ik het dan ook niet laten om mijn eerste lipstick met de prachtige huls aan te schaffen. Ik ben gegaan voor een vrolijk, zacht roze kleurtje die ik iedere zomer er weer graag bij pak.

MAC Kelly Osbourne | Kelly Yum Yum

Toen de MAC collectie in samenwerking met Sharon en Kelly Osbourne verscheen stond de lipstick Kelly Yum Yum erg op mijn wishlist. Helaas lukte het niet om deze te scoren in Nederland maar met heel veel geluk kwam ik hem tegen tijdens mijn vakantie in Rome. Het was de laatste en met heel veel blijheid nam ik hem mee. De kleur is heftig maar zo nu en dan erg tof om te dragen.

MAC Giambattista Valli | Tats

Net als bij de LE Osbourne collectie had ik ook pech bij de Giambattista Valli lijn. De lipsticks gehuld in de kleurrijke hulzen van MAC waren binnen no-time uitverkocht. Op mijn lijstje stond TATS maar helaas. Opnieuw had ik weer geluk in het buitenland, op het vliegveld in Londen kon ik namelijk TATS nog krijgen. Yay!

MAC Cinderella | Royal Ball

Oké, dit product is gewoon een favoriet omdat ik hem er ontzettend schattig uit vind zien. De lipstick zelf is heel zacht van kleur en ook goed draagbaar en pak ik er dan ook graag bij als ik snel even een zacht kleurtje op wil.

Estée Lauder | Rose Tea

Een mooie draagbare kleur die wel lippen een boost geven zonder dat het teveel is is echt een must voor iedereen. Ik vond de kleur van Estée Lauder, Rose Tea ontzettend geschikt daarvoor. De lipstick heeft een onwijs goed pigment en voelt heerlijk aan op de lippen.

p5

p6

p2

Heb jij pareltjes in je stash die er prachtig uit zien en die je graag gebruikt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

17 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 20:55

  Wat een mooie foto’s! Ik wil echt alles hebben haha, leuk dat je vooral producten noemt die je al lang wilde of die een leuke herinnering hebben!

 2. 14 februari 2016 / 19:33

  Wat een mooie producten en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

 3. 12 februari 2016 / 18:32

  Wat een mooie producten. Ook wel de kleuren die ik draag

 4. 12 februari 2016 / 16:03

  Oeh wauw wat een plaatjes. Ik vind die highlihgter van Dior echt zo ongelofelijk mooi!

 5. 12 februari 2016 / 10:53

  Ik heb nog steeds spijt dat ik niks heb gekocht van de MAC Cinderella lijn… wat een pareltjes zijn die poeder en die lipstick van die lijn <3

 6. 12 februari 2016 / 09:51

  Wauw wat een prachtige producten!! Vooral de blush van Chanel en de highlighter van Dior vind ik echt prach-tig!

 7. 12 februari 2016 / 09:46

  Wauw wat een prachtige producten zeg! Vooral de producten van Nars staan nog hoog op mijn lijstje!

 8. 12 februari 2016 / 09:44

  Wat een prachtige foto’s (komt natuurlijk die pareltjes van producten;) Ik zou de Nars Orgasm ook nog graag willen, maar voor nu ben ik heel blij met de highlighter Albatross van dit merk.

 9. 12 februari 2016 / 09:34

  Ik begrijp helemaal dat dit je pareltjes zijn, ik heb niet zoveel van zulke mooie producten haha!

 10. 12 februari 2016 / 09:01

  wauw wat een hoop prachtige producten! ik ben echt zo verliefd op de Chanel LE blush wat een plaatje om te zien 🙂

 11. 12 februari 2016 / 08:57

  Wauw, wat een hoop prachtige make-up producten! Ik word er helemaal hebberig van! Vooral je Dior highlighter is echt een pareltje inderdaad. De lipsticks van YSL zien er ook altijd zo elegant en chique uit! <3 Prachtige pronkstukken!

 12. 12 februari 2016 / 06:33

  Wauw…. dat zijn zulke prachtige make-up producten!
  Mooie foto’s.

  Xoxo

 13. 12 februari 2016 / 06:15

  Stuk voor stuk pareltjes zeg! Ik gebruik graag Soft & Gentle van MAC, Only You lipstick van MAC x Ellie Goulding, highlighter en liquid lipstick van Gerard Cosmetics en foundation van YSL.

 14. 12 februari 2016 / 05:44

  Wat een prachtige producten. De DIOR highlighter staat ver bovenaan mijn wishlist, hij is zo mooi. Mijn mooiste verpakking uit mijn stash is toch wel een blush van YSL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram