Mijn favoriete make-up producten van dit moment!

Mijn favoriete make-up producten van dit moment!

Ik vond het vandaag wel leuk om mijn favoriete make-up producten is bij elkaar te pakken en er een artikel over te maken. Dit zijn namelijk make-upproducten die ik dagelijks weer met veel liefde gebruik en die ik ook zeker kan aanraden bij andere.

Ik ben zelf erg fan van high-end make-up merken en dat is ook wel te zien aan mijn favorieten. Ik ben iedere dag in de weer met make-up en leer op deze manier ook snel weer nieuwe producten kennen. Op dit moment zijn dit de producten die mij goed bevallen en die stiekem ook mijn hartje hebben gestolen. Benieuwd? Kijk snel mee!

Chanel – Vitalumière Aqua

Een paar dagen geleden liet ik hem al zien op mijn beauty wishlist, de Vitalumìere Aqua van Chanel is mijn ‘All Time’ favoriete foundation. Ik heb hem in de kleur 12 en deze matcht perfect bij mijn huid. Het is een vrij vloeibare foundation die heel fijn is op te bouwen qua dekking. Ook ben ik zelf erg fan van de geur aan de foundation. Deze is lekker fris en geeft mij een soort vakantiegevoel.

MAC – Blushbaby

In mijn MAC shoplog liet ik hem al zien en jawel hoor, deze blush is op dit moment echt mijn favoriet. Blushbaby is een vrij neutrale oude roze kleur wat niet helemaal goed overkomt op de foto maar heel fijn is om dagelijks te dragen. Ik was al een fan van de blushes van MAC en deze behoort ook zeker weer bij mijn favorieten.

Bobbi Brown Highlighter

Mijn hartje maakte zeker een sprongetje toen ik deze prachtige highlighter van Bobbi Brown uit de Ulla Johnson collectie binnen kreeg. De verpakking is er al eentje om verliefd op de worden, maar de highlighter is echt een feestje om te dragen. Ik draag bijna elke dag een beetje highlighter, al ben ik wel hee erg zuinig met dit product. Hij is namelijk zoooo mooi!

Bobbi Brown Lip Balm

Uit dezelfde collectie van Ulla Johnson heb ik ook een heerlijke lip balm van Bobbi Brown. Deze lip balm draag ik iedere dag. Hij ligt op mijn make-up tafel en hoort standaard in mijn beauty routine thuis. HIj is heerlijke vet en zacht voor de lippen en geeft mooie glans aan mijn lippen wat weer perfect aansluit bij mijn dagelijkse look.

Charlotte Tilbury Pillow talk mascara

Onder de beautylover is de ‘Pillow Talk’ mascara wel een musthave. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik in het begin heel erg moest wennen aan het borsteltje omdat ik normaal veel meer van die ‘zachte’ borsteltjes gewend was, maar deze mascara lift je wimpers tot aan het plafond en het blijft ook perfect in model. Ook ik ben fan!

Anastasia Brow Definer

Anastasia is het merk als je opzoek bent naar goede producten voor je wenkbrauwen, althans dat vind ik. Ik heb zelf ontzettende volle wenkbrauwen en vaak kom ik met een beetje wenkbrauwen gel al weg. Wil ik mijn wenkbrauwen iets strakker dan gebruik ik de Brow Definer waarmee je heel mooi je wenkbrauwen strak kunt krijgen.

Anastasia Clean Brow Gel

Ik zei het al, soms kom ik gewoon weg met een beetje wenkbrauw gel. Mijn wenkbrauwen zijn zo vol maar ook direct heel onhandelbaar. Ik moet ze dan ook zeker even goed met een kammetje door borstelen. Ik gebruik altijd een doorzichtige gel en deze van Anastasia bevalt mij heel goed.
Heb jij ervaring met een van bovenstaande producten?
Heb jij favorieten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram