Mijn favoriete luxe producten!

Mijn favoriete luxe producten!

De verpakkingen, de kwaliteit en ook wel de limited editions, ik moet zeggen dat ik toch wel echt een zwak heb opgebouwd voor luxe producten.

Nu heb ik een aantal luxe producten in mijn stash die mij heel goed bevallen en die ik er bijna dagelijks bij pak om met liefde te gebruiken. Deze favorieten laat ik je vandaag zien!

01Foundations 

In totaal heb ik echt 4 foundation (bb cream) producten die ik het liefst gebruik waaronder 3 van high end merken. Dat zijn deze 3 producten hieronder op de foto.

Chanel Vitalumiére Aqua – Dit is een hele luchtige foundation die ideaal geschikt is voor de zomer.
Dior  Hydra Life – Dit product van Dior is een huidverzorging met een lichte teint erin. Ook deze is ideaal geschikt voor de zomer en wanneer je wilt gaan voor neutraal.
Lancôme Teint Miracle – Deze foundation van Lacôme is voor mij erg geschikt als ik iets meer dekking wil en ook ideaal voor het najaar.

02

Blushes

Blushes vind ik erg leuk om te kopen maar niet alleen van high end merken. Ook budget merken hebben prachtige exemplaren.

Chanel 160 Innonence – Dit is een prachtige oude roze blush waar ik in de winkel echt verliefd op ben geworden. De kleur is prachtig en past goed bij mijn huid.
Yves Saint Laurent Blush Radianten 10  – Deze blush van YSL was mijn eerste echte ‘luxe’ aankoop die ik deed qua make-up. Ik vond de blush prachtig en het doosje natuurlijk ook!

03

04

Bronzer

Een must voor de zomer is echt een bronzer en ik gebruik ook dit moment het liefst mijn luxe bronzer van YSL.

Yves Saint Laurent Terre Saharienne – Deze bronzer heb ik op aanraden van de winkel gekocht. Hij matcht erg goed in de zomer bij mijn huid en is mooi op te bouwen.

05

06

Multi Colour Poeders 

Ik heb echt een zwak voor de Les Beiges producten van Chanel. Ik heb zelf twee limit edition producten waar ik echt dol op ben en die ik er graag bij pak.

Chanel Les Beiges N0.1 – Dit is een gezichtspoeder met zowel een highlighter, een blush en een bronzer. Het product geef je huid een neutrale gezonde gloed en is ideaal geschikt voor de zomer. Je kan het samen gebruiken maar ook apart van elkaar.
Chanel Les Beiges Mariniére N0.1 – Deze multi colour geeft net als de andere een gezonde gloed op mijn huid en is ook geschikt als highligter.

07

08Mascara

Qua luxe mascara’s ben ik niet echt van het afwisselen, ik heb eigenlijk alleen nog maar de Chanel Le Volume aangeschaft. Deze mascara bevalt mij eigenlijk altijd goed en koop ik daarom graag opnieuw. Ik wissel af met de gewone variant en in de zomer de waterproof.

09

Heb jij een luxe product waar je heel dol op bent? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram