Mijn favoriete lipsticks van essence

Mijn favoriete lipsticks van essence

 

001

Afgelopen weekend liet ik jullie mijn lipstick stash van MAC zien. Toch wel mijn favoriete lipsticks uit mijn collectie maar ook best aan de prijzige kant.

Naast MAC heb ik nog een aantal grote favoriete en deze zijn heerlijk budget en van mijn favoriete drogisterij merk, essence. Hartstikke goed, veel keuze in kleur en ontzettend goedkoop.Ik laat je vandaag mijn favorieten zien!


es1

De lipsticks van essence zijn vast niet nieuw voor je, lekker betaalbaar, onwijs veel kleurtjes en de kwaliteit is ook nog is top. Ik ben ieder geval een groot fan en heb 6 varianten die ik ontzettend graag gebruik. Drie zijn wat ouder, een komt uit een speciale LE collectie en twee zijn uit het nieuwe assortiment!

es2

Wat ik ook een pluspunt vind is de uitstraling van de lipsticks. Deze zien er niet mega luxe uit maar wel erg leuk.

es3

Colour Crush – Cotton Candy- Love Me

es4

De eerste drie lipsticks zijn al een tijdje verkrijgbaar bij essence en alle drie echt onwijs leuke kleurtjes om te hebben. Z’n twee jaar geleden ontdekte ik Colour Crush en Cotton Candy in het schap van essence en zondere enige twijfel nam is ze mee. Lekker roze, opvallend en ideaal voor de zomer. Love Me van essence vind ik een prachtige kleur en een goede vervanger van mijn MAC lipstick Please Me. Heel neutraal, draagbaar voor iedere dag!

es5

Love Me – Cotton Candy – Colour Crush

w1

Cool Nude – Wrapped in Pink – Come Naturally

es6

Sinds kort kun je bij essence terecht voor prachtige nude lipsticks. Ik kocht twee varianten die mij het meeste aanspraken, Cool Nude en Come Naturally. De kleuren zijn allebei ontzettend draagbaar en zitten ook nog is een een hele leuke huls. Zeker favorieten van mij! Dan heb ik ook nog de LE lipstick Wrapped in Pink uit de Come Town collectie. Dit is een prachtige paarse berry tint die heel mooi pigment geeft. Mocht je hem nog in de sale bakken tegen komen, neem hem zeker mee!

es7

Cool Nude – Wrapped in Pink – Come Naturally

w0

Zoals ik al zei ben ik een groot fan van de lipsticks van essence, je krijgt zo iets moois voor weinig en je hebt er echt plezier van. Ik heb eigenlijk nog nooit een miskoop gedaan met een lipstick van essence en ik kom steeds weer nieuwe leuke kleurtjes tegen om te kopen.

PicMonkey Collage

Bekijk hier mijn MAC lipstick stash.

Heb jij lipsticks van essence in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram