Mijn favoriete lipproducten voor de herfst!

Mijn favoriete lipproducten voor de herfst!

Na de frisse en zoete zomertinten is het tijd om de herfstkleuren erbij te pakken. Niet alleen voor in onze kledingkasten maar ook op de make-up tafel. Herfstkleuren vind ik geweldig en ook als het gaat om lipproducten. Ik heb mijn favorieten erbij gepakt om met jullie te delen. Benieuwd welke kleuren is het liefst draag? Kijk mee!

MAC | D for Danger

D for Danger van MAC is één van mijn favoriete lipsticks van MAC. Ik vind deze warm rode kleur echt prachtig en iedere keer kijk ik weer uit om deze kleur in het najaar te mogen dragen. Hij is echt een eye-cather op de lippen en eentje die ook nog is ontzettend goed blijft zitten. Love it!

MAC | Velvet Teddy

Velvet Teddy is ontzettend populair en een grote favoriet onder MAC lovers. Deze kleur is geschikt voor iedere dag omdat hij vrij neutraal is. Ik vind hem in het najaar super mooi omdat de bruine tint goed bij de herfst past!

Hieronder de swatches van de kleurtjes. 

NYC |  City Proof Matte | 200 Pink City

Dan is het tijd voor een budget favoriet en dat is er eentje van NYC. Dit lapproduct heeft een prachtige Berry roze kleur en draag ik graag met mijn oker gele trui. De lipproducten van uit de City Proof lijn vind ik heel fijn door de zachte textuur en de intensiteit op de lippen.

Hieronder de swatch van de kleur. 

BABOR | Ultra soft Lip Colour | Cosy Mauve

De huls alleen al van deze lipstick van Babor is geweldig, ik vind hem prachtig. Maar de kleur ‘Cosy Mauve’ is perfect voor het najaar. Hij is heel warm paars/rood van kleur en super zacht op de lippen.

Hieronder de swatch van de kleur.

Clinique | Love Pop

Bij mijn favoriete rijtje kan er natuurlijk geen lipproduct van Clinique ontbreken. Dit keer is het een lip lacquer in dezelfde warme tint als Babor. Hij hoort in dit rijtje omdat ik naast matte lipsticks ook graag glossy producten draag. Deze is dat zeker en met een neutraal make-upje is die echt geweldig. Hij blijft goed zitten, is niet droog en geeft de juiste kleur!

Hieronder de swatch van de kleur. 

Yves Rocher | Lip palette  | Violet Profond & Mauve Subtil

Als laatste nog een lip palette van Yves Rocher. Dit palette vind ik ideaal om mee te nemen omdat er maar liefst 5 verschillende kleuren in zitten. De kleurtjes in het palette zijn heel mooi voor het najaar en mijn grote favoriet uit het palette zijn ‘Violet Profond’ & ‘Mauve Subtil’. Deze kleurtjes zijn heel romig op de lippen, mooi op te bouwen en ook weer geschikt voor iedere dag!

Hieronder de swatches van de kleurtjes. 

Heb jij een favoriete lipkleur in de herfst?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 30 september 2017 / 10:41

  Leuk! Ik vind D for Danger ook erg tof! Daarnaast kleuren als Verve, Whirl en Captive beetje die paarse en bruine tinten inderdaad!

 2. Tessa
  29 september 2017 / 09:06

  Wat een prachtige kleurtjes voor de herfst! Zelf hou ik altijd wel van een subtiele paars tint tijdens de herfstdagen. Liefs, Tessa

 3. 28 september 2017 / 18:09

  Allemaal erg mooie kleuren voor de herfst.

 4. 28 september 2017 / 17:14

  Love pop van Clinique is gorgeous, en Velvet Teddy is altijd goed!

 5. 28 september 2017 / 16:04

  D for Danger is zo mooi en perfect voor de herfst! Ik heb afgelopen week Captive vaN MAC weer gedragen, zo mooi die donkere herfstkleuren!

 6. 28 september 2017 / 15:49

  Hele mooie kleuren! Zelf ben ik ook van van D for Danger en Velvet teddy 🙂

 7. 28 september 2017 / 13:09

  Wat een mooie lipkleuren! D for Danger van Mac ziet er echt prachtig uit, die ga ik eens proberen. Ik vind Syrup van Mac trouwens ook echt een aanrader voor dit jaargetijde! En Diva natuurlijk, maar die durf ik nog niet zo goed te dragen eerlijk gezegd..

 8. 28 september 2017 / 12:41

  Roze/nude kleurtjes zijn ook echt mijn favoriet. MAC Mehr is echt mijn all time favorite, maar die kleur van Babor ziet er ook super goed uit!

 9. 28 september 2017 / 10:46

  Wauw, stuk voor stuk hele mooie kleuren! Ik heb net mijn MAC Brave en Faux weer herontdekt en dat zijn nu weer even mijn favorieten, passen ook goed bij het seizoen vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram