Mijn favoriete lipkleuren van dit moment!

Mijn favoriete lipkleuren van dit moment!

Wanneer het seizoen veranderen, dan verandert ook het een en ander aan mijn make-up. Zo pas in mijn dagcrème aan, de foundation raakt dieper verstopt in de la en ook de nagellak en lipkleuren krijgen een update!

Er zijn een aantal kleurtjes die ik het hele jaar door met liefde draag maar er komen ook tinten bij die ik alleen mooi vind tijdens lente/zomerdagen. Deze kleurtjes kun je allemaal vandaag zien in dit artikel. Benieuwd? Kijk mee!

lipstick1

Qua lipkleuren draag ik in het algemeen vaak neutrale tinten. Ik ben een groot fan van nude/roze tinten die net een beetje extra geven op je lippen maar niet te heftig zijn. Toch vind ik het erg leuk wanneer het zonnetje schijnt een lekker knal kleurtje te dragen.

Mijn favoriete lipstick merk is MAC, het liefst koop ik hier de meeste kleurtjes van omdat ik erg tevreden ben ook de kwaliteit en de de structuur op mijn lippen. Ook ben ik heel benieuwd naar de lipsticks van Chanel, ik hoop hier binnenkort eentje van te proberen!

lipstick2MAC Giambattista valli | TATS

Met heel veel geluk kon ik vorig jaar op het vliegveld in Londen de laatste TATS scoren uit de Giambattista Valli collectie van MAC. Deze stond hoog op mijn verlanglijst maar was in no-time uitverkocht in Nederland. Het is een heerlijk roze/rood kleurtje waar ik echt naar uitkijk om deze de komende tijd weer te dragen. Lekker opvallend en vrolijk.

Clinique POP | Sweetie Pop

Uit de POP collectie van Clinique zit sinds een tijdje deze lip lacquer in de zoete roze kleur. De kleur zelf vind ik erg leuk en is best opvallend, als je op wil vallen is dit kleurtje echt top. Daarnaast vind ik het leuk dat hij door het lipgloss effect ook wat glans geeft. De structuur voelt wel een klein beetje aanwezig op de lippen maar daar ben ik nu wel aangewend.

lipstick3

lipstick4

Hieronder de swatches van MAC TATS & Clinique Sweetie Pop.

lipstick5

MAC | FAUX

MAC FAUX is ontzettend populair in beautywereld en is ook lastig om te scoren. Toch is het mij een keertje geluk en ik hoop dat ik binnenkort weer een keer z’n gelukje heb aangezien hij al aardig op raakt te gaan. Dit is een prachtige draagbare nude/roze tint met een matte finish. Hij behoort echt in mijn top favoriete all time! Op mijn hand lijkt hij een beetje licht maar in het echt is die nog net wat warmer.

MAC | Mehr

Sinds een jaartje heb ik nu Mehr van MAC in mijn bezit en ook deze kleur draag ik graag en vaak. Het is ook weer z’n prachtige draagbaar kleurtje die net je lippen even wat mooier maken. Hij is nog iets warmer/roze dan FAUX en ook weer een kleurtje die bij mijn favorieten hoort.

Clinique | LOVE POP 

Deze lip lacquer van clinique heeft een beetje dezelfde tinten als MAC FAUX en Mehr maar heeft natuurlijk een hele andere structuur. De kleur is ook weer heel neutraal op mijn lippen maar net wat levender door de glans.

BABOR | Cosy Mauve

Deze lipstick van BABOR vind ik prachtig, de huls is een pareltje en straalt luxe uit. Ook de kleur vind ik echt een juweeltje en eentje die ik graag s’avonds draag als ik avondje uit ben. Hij is warm en staat chique. Daarnaast is hij door de gouden huls ook een mooie accessoire voor in de tas!

lipstick6

Hieronder de swatches van de bovenstaande kleurtje!

lipstick7

lipstick2

Welke kleur vind jij op dit moment leuk om dragen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 19:06

  Die van MAC vind ik heel mooi 🙂 Faux en Mehr zou ik zelf ook nog graag toevoegen aan mn kleine stash.

 2. 9 mei 2016 / 18:10

  Mooie kleuren! Die van Babor ken ik nog niet die zou ik wel eens uit willen proberen. Lekkere kleurtjes, helemaal leuk met het zonnetje. Mehr is grote favoriet en nu draag ik please me ook heel vaak.

 3. Miranda
  9 mei 2016 / 15:28

  Wat een mooie kleuren.

 4. 9 mei 2016 / 12:32

  Faux blijft geweldig.. hou van die kleur en ik begin ook steeds fellere kleuren te dragen

 5. 9 mei 2016 / 09:46

  Wauw die roze van MAC is zo super leuk! Ben helemaal verliefd.

 6. 9 mei 2016 / 08:01

  Ze zijn allemaal zo mooi en vrolijk! Ik draag op dit moment heel graag Twig van MAC 😀

 7. 9 mei 2016 / 06:32

  Ik ben op dit moment dol op MAC Have Your Cake en MAC Up Te Amp! <3

 8. 9 mei 2016 / 06:12

  Faux en Mehr zijn mooi. Die laatste is ook een favoriet van mij, net zoals Twig, Mehr, Brave en Only You :-).

 9. 9 mei 2016 / 06:03

  Wat een mooie kleuren. Ik vind roze tinten altijd heel mooi om te dragen rond deze tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram