Mijn favoriete lente parfums!

Mijn favoriete lente parfums!

Zodra het lente is ruil ik mijn kruidige geuren in voor lekkere zoete en frisse varianten. Ik ben dol op parfum en ik vind het altijd heerlijk om lekker af te wisselen.

Omdat het zonnetje zich nu vaker laat zien leek het mij leuk om vandaag mijn favoriete geuren voor de lente met jullie te delen. Ik heb al een tijdje geen nieuwe parfums gekocht omdat ik eigenlijk al heel lang blij ben met onderstaande geuren en nu het weer lente is kan ik ze eindelijk weer dragen. Kijk mee!


MARC JACOBS | DREAM

Dream van Marc Jacobs is een hele frisse geur die ik echt ideaal vind voor warme lente dagen. Hij is helemaal niet zo zoet maar juist echt een verfrissend geurtje met een soort lemon achtige ondertoon.


MARC JACOBS | BLUSH

Blush van Marc Jacobs is naast Dream weer een stuk zoeter en bloemiger en ook heerlijk voor deze tijd van het jaar. Deze geur doet mij ook altijd denken aan de lente.


CHANEL | COCO MADEMOISELLE 

Van mijn lieve zus kreeg ik een heerlijk flesje haarparfum van Coco Mademoiselle. Deze geur is natuurlijk puur liefde en echt om bij weg te dromen. Doordat dit een haar parfum is, is hij ook wat lichter qua geur en heerlijk om te dragen. Ik spray hem eigenlijk helemaal niet perse in mijn haar maar ook gewoon als parfum.


MISS DIOR | BLOOMING BOUQUET

Een van mijn all time favorite geurtjes is Blooming Bouquet van Dior. Deze geur is zo lekker zacht zoet, bloemig en een tikkeltje fris. Ik vind hem heerlijk en baal zo erg dat het flesje al bijna op is. Dit is zeker een geur die ik opnieuw zou kopen want deze geur straalt echt puur lente uit.Heb jij een favoriete parfum voor in de lente?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 1 april 2019 / 20:41

    De parfums van Marc Jacobs zijn ook zo heerlijk! ik wil die blauwe ook altijd nog een keer toevoegen aan mijn stash

  2. 31 maart 2019 / 21:29

    Fijne parfums en MJ parfums zijn altijd wel geschikt voor de lente 🙂

  3. 30 maart 2019 / 08:35

    Wat een heerlijke parfums zo te horen! Die parfumflesjes van Marc Jacobs vind ik alleen al prachtig om te zien. Heerlijk, zo’n verfrissend luchtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram