Mijn favoriete lente lakje || Nude

Mijn favoriete lente lakje || Nude

n1

Yay! Wat is het buiten lekker weer! Eindelijk kunnen we dan zeggen dat de lente echt aanwezig is en heerlijk genieten van het warme zonnetje. 

Helaas kan ik niet helemaal volop genieten omdat ik een griepje te pakken heb, maar ondanks dat werp ik mijzelf toch in de lente sferen en lak ik mijn nagels in mijn favoriete kleurtje op dit moment. Benieuwd? Kijk mee!

n2Het gaat om een nieuw nagellakje van Giordani Gold. Ik heb de hele serie van maar liefst 8 kleuren thuis liggen waar nog een uitgebreide review over komt maar er is nu al een kleurtje die mijn hartje heeft gestolen. Het gaat om het lakje Bianca Nude, een heel zacht vanille kleurtje.

Het lakje is heel erg neutraal van kleur en niet helemaal 100% intens qua dekking maar dat vind ik juist zo leuk aan dit kleurtje. Hij is heel zacht en subtiel op de nagels wat een verzorgde effect geeft. Je kan het lakje natuurlijk naar smaak intenser en dekkende maken door meer laagjes maar persoonlijk vind ik hem zo met 1 laagje lief!

Nu zitten er nog meer mooie kleurtjes in de collectie die je binnenkort allemaal krijgt te zien op de site!

Hier alvast een tipje van de sluier. 

n3

Welke kleur draag jij vandaag op je nagels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram