Mijn favoriete knal roze lipstick van Bourjois!

Mijn favoriete knal roze lipstick van Bourjois!

lipstickEr is een knal roze lipstick die ik ik bij iedere keer dat ik hem gebruik echt denk ‘WOW, wat ben jij mooi’. Ik heb hem al is vaker laten zien op de site en vandaag wil ik hem nog een keer extra uitlichten want dit juweeltje is een must voor roze lipstick liefhebbers.

Het gaat om een lipstick uit de Rouge Edition van Bourjois nummer 12. Het is echt een ontzettend fijne lipstick die goed aanvoelt op de lippen en een prachtige kleur achterlaat.

roze2Nu het officieel zomer is en mijn stas ‘summerproof’  is merk ik dat ik deze roze kleur van Bourjois steeds maar weer meesleur en opdoe en vind passen bij de zomerse dagen (al is het vandaag wel heel treurig weer) Het is echt een lipstick waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. Ken je dat?

roze3In de zomer draag ik graag roze tinten en deze van Bourjois is mijn eerste keuze. Hij is betaalbaar, verkrijgbaar bij de drogist en ideaal als je je lippen roze wilt kleuren.

Gekocht bij de Etos voor €12,99

Wat is jouw ultieme zomer kleur voor je lippen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram