Mijn favoriete kerstdecoratie!

Mijn favoriete kerstdecoratie!

Vorig jaar om deze tijd liet ik in een artikel mijn favoriete kerstdecoratie zien en omdat de kerstboom nu ook weer staat, leek het mij leuk om dit nog een keer te doen! Ik vind kerstbomen geweldig en ik kijk er ieder jaar weer naar uit deze te versieren.


Nu had ik vorig jaar al heel veel leuke kerstballen gekocht, toch heb ik er dit jaar ook weer een paar bijgehaald waar ik heel blij mee ben. Dit jaar heb ik trouwens gekozen voor een kunst kerstboom omdat ik vorig jaar wel heel last had van de naalden uit de boom. En tegenwoordig lijken de kunst bomen ook heel erg mooi dus waarom niet!

Ik hou er totaal niet van om 1 thema in de kerstboom te houden, nee ik hou van allerlei mooie en verschillende ornamenten. Ik vind ronde ballen erg leuk maar ik heb toch liever echte figuren. Het eerste wat ik s’ochtends doe als ik wakker word is de kerstboom aanzetten zodat ik voor het werk nog even kan genieten van de boom. Ik wordt er namelijk zo blij van als ik erna kijk. Benieuwd wat er allemaal in mijn boom hangt? Kijk mee!

De hangers heb ik bij verschillende winkels gekocht waaronder, Intratuin, Sostrene Grene en Sissy Boy. De ronde kerstballen komen allemaal van Xenos. Ook heb ik een aantal kerstballen uit Engeland meegenomen.

Heb jij de kerstboom al staan?
Heb jij een thema in de kerstboom?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 19 december 2017 / 21:35

  Wat zijn ze leuk! Ik heb echt een geweldige kerstbal in de vorm van een Donut!

 2. 15 december 2017 / 01:10

  Wat een geinige versiering. Is weer eens wat anders dan alleen maar standaard kerstballen.

 3. Donna
  10 december 2017 / 10:20

  Oh wat veel leuke kerstdeco heb je!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram