Mijn favoriete items van Xenos!

Mijn favoriete items van Xenos!

Vandaag liep ik even snel door de Xenos heen en ik zag in mijn ooghoeken zoveel leuke items. Helaas had ik geen tijd om even rustig te snuffelen maar ik dacht gelijk, als ik eenmaal thuis ben en de tijd heb, dan ga ik mijn favorieten even bij elkaar zetten!

Zo gezegd, zo gedaan, hierbij mijn favoriete items die je nu bij de Xenos kunt kopen. Ik vind Xenos zelf een heerlijk winkel en elke keer is het weer een verassing wat je er tegenkomt. De items zijn vaak lekker betaalbaar wat het natuurlijk ook nog een stukje leuker maakt!. Kijk je mee?


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Volgens mij heeft de plantenbak al vaker op mijn favorieten lijstje gestaan… Wanneer wordt het tijd dat ik deze nou is ga kopen. Ik vind hem zo ontzettend tof en kan mij de hele voorstelling erbij maken met een mooie plant erin!

De rotan bijzettafel vind ik zo leuk omdat hij onderop ook nog een plankje heeft. Dit tafeltje heeft hierdoor een extra leuke functie gekregen, want wat dacht je ervan om hem als een soort cocktail/drank tafeltje te gebruiken. Boven op mooie flessen, karaf en noem maar op. Onderin mooie glazen en bijpassende rietjes. Heel tof!

Ik weet niet wat het is, maar ik heb wat met deurmatten. In mijn vorige ‘favorieten’ lijstje stond er namelijk ook een in.. haha! Ieder geval heb ik op dit moment voor de deur een ronde deurmat liggen met stipjes en deze vind ik heel leuk. Logisch ook dat deze mij ook weer aanspreekt!


Wat vind jij van deze items?
Zit er ook een favoriet voor je tussen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram