Mijn favoriete items van My Jewellery!

Mijn favoriete items van My Jewellery!

Als je net als ik gek bent op leuke fashionable kleding en accessoires dan ken je vast en zeker My Jewellery wel! Een heerlijke webshop vol toffe items voor jezelf of om iemand iemand mee te verrassen. 

Ik ben even verdwaald geraakt in de webshop en heb wat toffe items bij elkaar gezet die regelrecht mijn verlanglijstje op komen. Van een heerlijke flared pants tot aan vrolijke fluffy scrunchies. Kijk mee naar mijn favorieten van My Jewellery!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Natuurlijk staat deze collage ook weer helemaal in het teken van lente kleurtjes en items! Word jij er ook zo blij van als je dit allemaal ziet? Corduroy vind ik zelf helemaal geweldig en als het dan ook nog een rokje is en dan ook nog is in die toffe roze kleur dan ben ik gelijk verkocht! 

Ook het witte shirtje met ‘Love’ erop vind ik geweldig. Dit is echt zo’n shirt die je heel gemakkelijk kunt combineren, bijvoorbeeld met het roze rokje of wat dacht je van die geweldige stippen pantalon! 

Om je outfit natuurlijk helemaal compleet te maken kun je bij My Jewellery ook terecht voor de leukste accessoires en sieraden. Mijn hele huis ligt vol scrunchies, die is echt mijn favoriete haar accessoire. Maar hoe leuk zijn de ‘teddy’ scrunchies? Deze had ik nog niet eerder ontdekt. Leuk deze set in die zoete kleurtjes!

Wat ik ook zo leuk vind aan de accessoires die ik tegenkwam op My Jewellery is dat ze het ook heel goed doen als cadeautjes. Ze hebben namelijk heel veel sieraden zoals oorbellen, bedeltjes of een toffe initiaal ketting . Ook zie je nu heel veel de telefoonhoesjes waar je een koordje aan kunt doen. Om hem helemaal passend te maken bij je outfit heb je ook hele leuke koordjes zoals mijn favoriete in boho print! Dit soort items zijn lekker betaalbaar en daarom zo leuk om cadeau te doen. En eerlijk is eerlijk, die telefoon dragen we het liefst ook de hele dag bij ons, dus waarom dan niet in stijl!


Wat vind jij van de items van My Jewellery?
Welke is jouw favoriet?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 5 maart 2020 / 11:05

    Wat een mooie items, ziet er goed uit! Dat rokje is ook enorm cute, mijn billen zijn voor zoiets te groot.. maar jou zal het geweldig staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram