Mijn favoriete interieur items!

Mijn favoriete interieur items!

Het was weer even tijd om lekker online wat ‘window te shoppen’ en ik kwam weer een aantal hele toffe interieur items tegen die ik natuurlijk even met je wil delen.

Ik nam een kijkje bij de Xenos, Kwantum, H&M Home en de Sissy Boy. Het is weer een verzameling van allerlei items om je huis (tui) mee op te fleuren. Benieuwd wat ik heb uitgezocht? Kijk snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Mijn favoriet deze keer in het lijstje zijn de prachtige lampjes van H&M Home (nr. 6.) in de vorm van een bloem. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren maar deze witte en licht (oud) blauwe kleur spreken mij het meest aan. Ik vind ze onwijs leuk en schattig. Volgens mij zijn dit perfecte Eye-catchers voor in huis!

Nog een grote parel in het lijstje is de prachtige sprei van Sissy Boy (nr. 8). Ik vind de kleurencombinatie werkelijk prachtig en zowel voor de zomer als voor de herfst heel tof. Hij staat bovenaan mijn wishlist!

Wil je je tuin of balkon een beetje aankleden dan kan je bij de Kwantum hele toffe parasols kopen. Mijn favoriet is deze licht blauw/groen variant (nr. 7). Zo gezellig om je tuin op te vrolijken met een gezellige parasol i.p.v de bekende grijs/witte versies!

Ben je net als ik gek op leuke lepeltjes, dan kun je bij XENOS nu deze schattige gouden variant met eekhoorntjes scoren. Leuk voor in je kopjes koffie!


Wat vind jij van de items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram